Тялото на изчезналата 30-годишна Калина Згурова от Бургас бе открито,

...
Тялото на изчезналата 30-годишна Калина Згурова от Бургас бе открито,
Коментари Харесай

Откриха тялото на изчезналата Калина Згурова от Бургас

Тялото на изчезналата 30-годишна Калина Згурова от Бургас бе намерено, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в морския град, представени от Българска телеграфна агенция. Младата жена бе в неопределеност  от 17 ноември, когато напуснала дома си в блок 103 в жилищен комплекс " Меден рудник ". На 20 ноември полицията в Бургас разгласи Калина Згурова за търсене. 

Въпреки множеството тествани сигнали, касаещи местонахождението на младата жена, както и часовете обзор на камерите за видеонаблюдение на територията на бургаска община, съвсем седмица полицейските чиновници не разполагаха с точна информация за възможното местоположение на бургазлийката. Данни, че евентуално същата е в региона на бургаски солници, са добити преди часове, като вследствие на разширеното търсене, осъществено пешком, в канал в солниците е намерено тялото на 30-годишната жена, споделиха от полицията.

Същото е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " към Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване Бургас за определяне на точните аргументи за настъпилата гибел.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР