Тялото на Холи Бери е просто перфектно оформено и изваяно.

...
Тялото на Холи Бери е просто перфектно оформено и изваяно.
Коментари Харесай

Холи Бери грабна кърпа и целият свят полудя от това, което направи

Тялото на Холи Бери е просто съвършено завършено и изваяно. Преди време от jenata.blitz.bg споделиха с вас една от дребните си секрети за младежкия тип на 51-годишната актриса.

Сега обаче се оказа, че Холи Бери прави „ всякакви неща” с забрадка, по които целия свят полудя. И не, не си мислете нелепости. Оказа се, че тя тренира точно единствено с една забрадка.

Идеалното женско дупе е на три извършения разстояние (СНИМКИ)

Обикновено тренировките ѝ наподобяват прекомерно комплицирани за домашни условия. Въпреки това, звездата неотдавна показа една бърза подготовка за стомах, която не изисква никакво характерно съоръжение. Всичко, от което се нуждаете, е една забрадка. Да, забрадка.

Най-пищните и сексапилни бедра са на... (СНИМКИ 18+)

Тя и нейният треньор, Питър Лий Томас, показват петте си обичани извършения за стомах. И всяко от тях включва извънредно значимото приспособление, което се надяваме всички от вас да имат у дома – кърпата!

Холи прибавя: „ Тази бърза подготовка изолира разнообразни коремни мускули и ще възпламени целия ви стомах, без значение къде се намирате. „ Грабвайте кърпите и да започваме”, приканва още тя.

Но по какъв начин тъкмо протича тренировката й, която я трансформира в супер секси мацка ще видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР