Тялото на брокерката Теодора Бахлова е било открито в гробището

...
Тялото на брокерката Теодора Бахлова е било открито в гробището
Коментари Харесай

Откриха тялото на брокерката Теодора Бахлова

Тялото на брокерката Теодора Бахлова е било намерено в гробището на Бургас. То е било разчленено, по същия метод, както и това на убития Юмер, който бе открит в равнища до квартал " Долно Езерово ". За убийството му бе задържан Станимир Рагевски, занимаващ се с недвижими парцели, а до натрупа служителите на реда са били заведени от съдържателя на клуб в ДНА-Деян, който към този момент в Бургас е прочут с прозвището Готвача. Той фактически самичък готвел в заведението си.

Деян помагал на Рагевски да изнесат натрупа на Юмер в торби, натъпкани в бидони, които откарали в равнищата, извадили и скрили торбите с частите от натрупа измежду тръстики в заблатеното място. Разследващите го водят като очевидец.

Говори сее, че при втория му разпит в сряда, Готвача завел криминалистите на мястото, където била укрита транжираната Бахлова. Дали той е задържан или още е на независимост, за смут на бургазлии не е ясно, както и какво е присъединяване му в двете закононарушения.

Рагевски, Готвача и Юмер работели дружно от години. Рагевски бил шефът, Деян готвел и събирал в заведението си високопоставена клиентела, а Юмер неотдавна излязъл от пандиза, въртял се към тях и бил момче за всичко. Брокерката Теодора пък имала бизнес с Рагевски.

Говори се, че се занимавали с отнемането на парцели от самотни и възрастни хора.

В един миг, очевидно нещо се е объркало и почнали убийства.

Бахлова изчезна предходната есен. Просто по този начин излязла от вкъщи си и не се върнала. Взела такси и слязла на ул. " Булаир ", където камерите я засекли за последно. Юмер изчезна преди месец, седмица по- късно тялото му бе намерено.

Рагевски и Готвача го пренесли в бидоните измежду бял ден, засекли ги доста камери.
Бургас не помни сходен хорър. Градът е смразен от боязън. Хората се надяват полицията бързо да разплете случая.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР