Тялото на 42-годишна жена, майка на две деца, бе открито

...
Тялото на 42-годишна жена, майка на две деца, бе открито
Коментари Харесай

Флагман: На Богоявление отриха мъртва майка на две деца в Созопол на 42 години, удавена в морето

Тялото на 42-годишна жена, майка на две деца, бе намерено след трагично търсене цяла нощ в Созопол. За това оповестяват локални поданици, потресени от гледката на Богоявление – при започване на плажа – в Стария град. Първоначалната информация, която дойде при дежурния редактор на Флагман.бг бе, че има удавник в Созопол точно на Богоявление.

„ Трагедията в действителност е огромна за нас, не знаем какво тъкмо се е случило, към 07 часа, когато се развиделило, тялото е открито. Според мен става дума за трагичен случай ”, сподели кметът на Созопол Тихомир Янакиев, който заварихме да влиза в църквата за Богоявленската литургия.

Около 19 часа през вчерашния ден, макар пронизващия вятър, дамата споделила, че излиза на открито, с цел да разноски. След като не се прибрала, към 22 часа брачният партньор й алармирал локалните служители на реда.
Организирана е издирвателна акция през цялата нощ, само че дамата не е била открита. Има две работни версии за голямата покруса сполетяла фамилията – трагичен случай, с падение от канара, или самоубийство.

В фамилията не е имало дрязги сред съпрузите, липсвали са и битови проблеми. Съпругът е ветеринарен доктор, някогашен член на Поземлената комисия в Созопол.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР