Тялото на 39-и загинал бе извадено днес изпод отломките на

...
Тялото на 39-и загинал бе извадено днес изпод отломките на
Коментари Харесай

Извадиха телата на всички 39 жертви изпод отломките в Магнитогорск, спасителната акция е прекратена

Тялото на 39-и умрял бе извадено през днешния ден отдолу под отломките на срутилата се на 31 декември част от жилищна постройка в съветския град Магнитогорск след хипотетична детонация на битов газ, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция. 
 Жертвите в Магнитогорск към този момент са 37, лекарите се борят за живота на бебе, оживяло при -25 градуса  Откриха 10-месечно бебе под руините в рухналата постройка в Магнитогорск
От федералното министерство на изключителните обстановки оповестиха, че тялото е на жена. Според тях това е последната жертва на нещастието. Издирвателно-спасителните работи са прекратени. Продължава единствено издирването на домашни животни.

Днес бе изнесена от руините жива котка, а след прекъсване на интервенцията спасители извадиха от един от жилищата куче. Видеото със избавеното животно бе оповестено на формалния канал на губернатора на Челябинска област Борис Дубровски в Телеграм.

В ранните часове на последния ден от предходната година в един от входовете на десететажен блок в уралския град стана детонация, която провокира сриване.

Според съветския Следствен комитет най-вероятната причина за гърмежа е приключване на битов газ. Трагедията се е разиграла преди разсъмване, когато множеството от жителите на постройката са спели.

Освен 39-имата починали има шестима оживели, от които петима - две деца и трима възрастни - са на лекуване. Градските управляващи оповестиха, че засегнатите от детонацията два входа на десететажната постройка ще бъдат напълно разрушени, тъй като не подлежат на възобновяване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР