Тялото на 33-годишната Евгения Владимирова от София, която беше в

...
Тялото на 33-годишната Евгения Владимирова от София, която беше в
Коментари Харесай

Откриха тялото на изчезналата 33-годишна жена от столичния квартал „Лагера“

Тялото на 33-годишната Евгения Владимирова от София, която беше в неопределеност от средата октомври тази година, е намерено в покрайнините на Перник. Това заяви основен контрольор Николай Станчев, шеф на бранш „ Разследване на престъпни закононарушения “ в СДВРна конференция в събота.

По думите му от събраните доказателства по случая изрично се касае за ликвидиране.

Във връзка с осъщественото закононарушение в петък вечерта са арестувани брачният партньор на убитата и неговите родители, сподели основен контрольор Николай Станчев.

За изгубването на 33-годишната жена беше обявено във Facebook на 14 октомври с апел за помощ да бъде открита.

Разпространената тогава версия гласеше, че тя е излязла от жилището си в столичния квартал „ Лагера “ на 13 октомври към 18 часа и тръгнала за фитнеса в прилежащия квартал „ Иван Вазов “, който посещава. На излизане е споделила „ ЧАО “ на мъжа си и къде отива, само че той не е съумял да се обърнеи затова не знаел по какъв начин е облечена.

Два часа по-късно телефонът на 33-годишната жена е изключен и никой няма връзка с нея.

На входа на блока ѝ, както и на редица места в столичния квартал „ Лагера “ беше разлепена нейна фотография със вик за помощ за издирването на младата жена.

Евгения Владимирова е висока, стройна симпатична жена. Имат едно дете със брачна половинка си, описаха съседи пред Mediapool. Те не знаят да са имали спорове посред им.

Братът на убитата обаче още в самото начало беше заподозрял брачна половинка ѝ, че е забъркан със случая. Той наел частни детективи, които са следили всяка негова стъпка, споделиха съседи от блока, в който живее убитата.

Трупът на Емилия Владимирова е открит на 12 ноември в куфар във водоем край Перник, заяви БНР.

Няколко часа по-късно същият ден в петък е арестуван брачният партньор ѝ. От рано сутринта в събота пред блока им в столичния квартал „ Лагера “ има няколко полицейска автомобила и криминалистична лаборатория. Пред жилището на жертвата стои служител на реда, видя кореспондент на Mediapool.

" В интервала от 14 октомври до вчерашна дата и досега в това число са осъществени десетки процесуално следствени дейности, издирвателни мероприятия, тествани са всички версии, за които можем да се сетим ние, само че и вие “, сподели Станчев.

Все още не са ясни претекстовете за убийството на Евгения Владимирова. Предполага се, че става въпрос за ревнивост.

Разследващите са събрали доста доказателства, които са докладвани в Софийската градска прокуратура.

По случая тече следствие, формирано е наказателно дело.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР