Тялото на 16-годишното момче, което потъна във водите на Дунав

...
Тялото на 16-годишното момче, което потъна във водите на Дунав
Коментари Харесай

Тялото на 16-годишния Боян бе открито на 30 км надолу по Дунав на румънски остров

Тялото на 16-годишното момче, което потъна във водите на Дунав при Силистра на 18 юни, е намерено на към 30 километра по течението на реката на територията на румънския остров Сетещи. Това оповестиха от Гранична полиция и разясниха, че фамилията на момчето е известено.

В акцията по издирването на момчето участваха гранични катери от българска и от румънска страна, както и румънски граничари.

16-годишният Боян Маринов, който е възпитаник от Професионалната гимназията по лека индустрия в Силистра, потъна във водите на река Дунав на 18 юни вечерта. Той бил на разходка с трима свои другари. Когато младежите стигнали до рибарската стоянка "Чаир махала ", Боян решил да влезе в реката и да покаже плувните си умения. Той бил добър плувец. Ден по-рано даже снимал клип по какъв начин скача в реката и го посочил на майка си.

Преди да го повлекат подводните течения съумял да направи няколко скока в Дунав. Последният бил съдбовен. На помощ на приятеля си се притекъл 23-годишен юноша от компанията на ученика. Той скочил да помогне на Боян, само че като не съумял, се върнал на брега. Пред очите на приятелите си 16-годишният възпитаник липсващ, осведоми за трагичната последователност БНР.

Веднага бил подаден сигнал на телефон 112. Сигнализирали приятелите на момчето и очевидци от близкото заведение, които чули виковете им. На мястото на случая незабавно идват кола за спешна помощ, коли на полицията и на пожарната, само че следи от детето липсвали.

Преди повече от месец на същото място майка скочи в самоубийствено решение с двете си деца, едно от които съумя да се избави.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР