Тялото ми започва отново да се чувства добре. Това заяви

...
Тялото ми започва отново да се чувства добре. Това заяви
Коментари Харесай

Гришо: Никога не постигнах това, което исках!

Тялото ми стартира още веднъж да се усеща добре. Това съобщи Григор Димитров по време на среща с медиите в Маями. Първата ни ракета се приготвя за присъединяване си в мощния шампионат, където е подложен под №3 в главната скица. Гришо започва непосредствено от втория кръг против спечелилия от дуела сред Мартон Фучович и Максимилиан Мертерер. 

" Определено ще понижа малко упованията си тази седмица. Просто не съм изиграл толкоз доста дуели през последните няколко седмици. Имам толкоз доста мемоари от шампионата в Маями. Една от първите огромни победи, които записах, беше тук. " Ориндж Боул “, на който съм взел участие през годините. Има доста история тук “, сподели българинът. 
 
" Винаги съм желал да се показва добре тук и през годините имам положителни резултати. Но в никакъв случай не реализирах това, което желаех. Миналият сезон беше доста натоварен – с тренировки, пътувания, доста мачове. Нормално е това да се отрази по някакъв метод. През последните седмици усещам, че не се представям по най-хубавия метод ", добави Григор Димитров. 
 
" Имам потребност да си върна още веднъж ритъма. Да упражнявам пет, шест или седем дни и да се уверя, че тялото ми дава отговор добре. И по-късно да печеля няколко дуела. Надявам се, че скоро ще си върна равнището “, приключи Спортист №1 на България за 2017 година.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР