Тяло на удавена жена е открито между 13 и 14

...
Тяло на удавена жена е открито между 13 и 14
Коментари Харесай

Кошмарът започна! Илинден взе първата си жертва!

Тяло на удавена жена е намерено сред 13 и 14 избавителен пост на бургаския плаж. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас. Днес, към 5.30 часа, в Първо Районно ръководство – Бургас е получено известие за това, че в региона сред 13 и 14 избавителен пост на бургаския плаж е намерено тялото на удавена жена.

Десет минути по-късно в Първо Районно ръководство – Бургас пристигнал 63-годишен бургазлия от к-с „ Славейков”, който потърсил помощ за откриването на 61-годишната си брачна половинка с букви М. М., която била в мощна меланхолия и на медикаментозно лекуване.

Същият декларирал, че събуждайки се открил неналичието на жена си и видял, че последния извършен диалог по мобилния ѝ телефон е с таксиметрова компания. Позвънил и от там му обяснили, че бургазлийката е откарана до ресторант „ Златна котва”, директно при започване на Морската градина. Това го предизвикало да отиде и в районното ръководство, обслужващо Централната градска част на Бургас, с цел да потърси подпомагане за откриването ѝ.

По даденото изложение полицейските чиновници се усъмнили, че евентуално тялото на откритата на бургаския плаж жена принадлежи на изчезналата М. М. Отвели брачна половинка ѝ за различаване на натрупа, като с негова помощ тялото е разпознато. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР