Тяло на мъртъв делфин изплува край Варна. За това съобщи

...
Тяло на мъртъв делфин изплува край Варна. За това съобщи
Коментари Харесай

Тяло на делфин изплува край Варна

Тяло на мъртъв делфин изплува край Варна. За това заяви нашият четец Иван Трухчев, който изпрати и фотография. По обясненията му това е следващият сходен случай в морската столица. По думите му управляващите са били известени още нощес от спасители на близкия плаж, само че реакция досега няма. Самият той се е обадил на незабавния телефон 112, само че четири часа по-късно няма реакция.

" за жалост се трансформира в традиция всяко лято морето да изхвърля трупове на най-свободните и интелигентни морски същества. Логично е да се запитам дали рибарските даляни малко по-навъттре в морето не са повода? И дали напълно предумишлено трупът на бедното животно не е бил съзнателно изхвърлен? ", разяснява Трухчев.

Той пояснава, че тялото е намерено към 20-30 метра от трета буна, " където дребни деца в това време се къпят и крещят от наслада при срещата си с морето ":

Според спасителите на близкия плаж сигнал е бил подаден още нощес?! Питам се дали институциите си правят работата. Питам се за какво няма информация в такива обстановки на кого да се обадим? Питам се за какво откакто персонално подадох сигнал на 112 преди повече от 4 часа към момента никой не си е мръднал пръста...

Така ли Варна и кмета Портних притеглят туристи?! Така ли демонстрираме триумфи с нашето прословуто Европредседателство?!

Все въпроси без отговор. Аз персонално се усещам компрометиран.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР