Тяло на мъж беше намерено вчера близо до военното поделение

...
Тяло на мъж беше намерено вчера близо до военното поделение
Коментари Харесай

Тяло на мъж беше намерено край варненското село Любен Каравелово

Тяло на мъж беше открито през вчерашния ден покрай военното отделение край варненското село Любен Каравелово, където преди седмица изчезна 28-годишният Иван Йорданов. От полицията потвърдиха информацията, само че към момента не оповестяват дали това е търсеният мъж.

Жител на варненското село Любен Каравелово е попаднал на тялото и е разкрил прилики с търсения Иван Йорданов. Няма данни за принуждение. Все още се обясняват аргументите за гибелта на младия мъж.

Сигналът за изгубването на Иван Йорданов беше подаден на 25 август от негови близки. Той е бил на територията на това военно отделение.

Първоначално в издирването беше употребявано следово куче, само че без никакъв резултат. По-късно в претърсването на гората се включиха представители на полицията, на горското, на ловните дружини, доста доброволци, а също по този начин и на военна полиция, защото мястото, където последно е видян Иван Йорданов, се намира на територията на бивше военно отделение. Говори се, че последно той е бил тук на палатка с двама свои другари на празненство, проведено в обществените мрежи, на което са участвали над 100 индивида.

От това място той за последно се е свързал с татко си по телефона, споделил му, че се усеща заплашен, изпратил му е GPS координати на мястото. Оттук неговите следи се губят. Полицията сега води следствие за аргументите за гибелта на младия мъж, който е открит в гористата околност до варненското село Любен Каравелово. Малко по-късно се чака публична информация.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР