Тяло на делфин изплява край Варна. За това съобщи нашият

...
Тяло на делфин изплява край Варна. За това съобщи нашият
Коментари Харесай

Труп на делфин изплува във Варна

Тяло на делфин изплява край Варна. За това заяви нашият читател Иван Трухчев, който изпрати и фотография. Тялото е намерено на 30-на метра от трета буна.

" Поредният мъртъв делфин във Варна. За страдание се трансформира в традиция всяко лято морето да изхвърля трупове на най-свободните и интелигентни морски същества ", написа Трухчев. По обясненията му спасителите от близкия плаж са подали сигнал още нощес, само че до момента институциите не са реагирали. Самият той е подал сигнал на тел. 112 и четири часа не е имало реакция.

В сигнала се показва още:

Логично е да се запитам дали рибарските даляни малко по-навътре в морето не са повода? И дали напълно предумишлено трупът на бедното животно не е бил съзнателно изхвърлен?

Всичко това се случва на към 20-30 метра от 3та буна, където дребни деца в това време се къпят и крещят от наслада при срещата си с морето.

Според спасителите на близкия плаж сигнал е бил подаден още нощес?! Питам се дали институциите си правят работата. Питам се за какво няма информация в такива обстановки на кого да се обадим? Питам се за какво откакто персонално подадох сигнал на 112 преди повече от 4 часа към момента никой не си е мръднал пръста...

Така ли Варна и кмета Портних притеглят туристи?! Така ли демонстрираме триумфи с нашето прословуто Европредседателство?!

Все въпроси без отговор. Аз персонално се усещам компрометиран.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР