Тяхната работа е да са красиви и лъчезарни, но ежедневието

...
Тяхната работа е да са красиви и лъчезарни, но ежедневието
Коментари Харесай

Тайните за красота на НиЛо, Ивомила Петкова и още! Ето как БГ моделите се грижат за себе си

Тяхната работа е да са красиви и лъчезарни, само че всекидневието им постоянно е забързано и натоварващо. Ето по какъв начин ТОП българските модели презареждат и възвръщат салдото си:

Ивомила Петкова – Бяло вино и маска за лице

Победителката в състезанието “TopQueen ” на Vbox7 и Миглена Каканашева – Ивомила Петкова, през днешния ден е едно от най-разпознаваемите лица на българските фешън сцени. За да си почине от натовареното всекидневие, Ивомила разчита на релаксиращите вечери у дома: в Instagram, инфлуенсърката разгласява селфи с маска за лице и чаша бяло вино с хаштага #metime. Ето това е видът грижа за себе си, който харесваме и ние!

Виж още: Топ фитнес инфлуенсър направи нещо непристойно, само че доста секси с известна българка

Николета Лозанова – Кино вечер у дома

По сходен метод презарежда и моделът и бизнес дама Николета Лозанова: измежду десетките блестящи фрагменти, в Instagram профила на НиЛо се откроява фотография, на която тя гледа... “Шрек ”. Точно по този начин – провокативната звезда си почива със спокойни кино вечери у дома, дружно с половинката ѝ Ники Михайлов. В описанието на поста си тя написа единствено “happiness ”, с което потвърждава, че насладата в действителност се крие в дребните неща.

Златка Райкова – Тренировка във фитнеса

Моделът и риалити звезда Златка Райкова постоянно разгласява фотоси на обичаното ѝ занимание – тренировките. “Обичам фитнеса, ” написа тя под кадър от залата. Спортният хъс на Златка потвърждава, че с цел да поддържаш идеална форма би трябвало да намериш физическа интензивност, която ти оказва помощ освен да изглеждаш, само че и да се чувстваш добре.

Виж още: Топ фитнес инфлуенсър направи нещо непристойно, само че доста секси с известна българка

Диляна Попова – Слънчева разходка измежду природата

За да си почине след края на дълга работна седмица, лъчезарната актриса и модел Диляна Попова отива измежду природата. В Instagram тя споделя видео по какъв начин се разхожда из гората с необятна усмивка и – несъмнено, моден outfit. За да направи походът още по-приятен, звездата си е взела топла напитка в чаша за из път. Хм, май знаем какво ще вършим идващия уикенд!

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/, https://www.instagram.com/ivomilavp/

 

 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР