Тяхната любов и общ живот са в хорските очи и

...
Тяхната любов и общ живот са в хорските очи и
Коментари Харесай

Вежди Рашидов и съпругата му забравили да се подпишат на сватбата си

Тяхната обич и общ живот са в хорските очи и усти през цялото време. Но любовта им освен устоя тестването на публичното любознание, само че и става все по-силна с годините. Наскоро минаха през огромно приключение, само че през днешния ден са спокойни и щастливи.

Вежди Рашидов и Снежа Бахарова са семейство над 20 години. Срещнали са се на рожден ден на собствен другар. Тя си спомня, че той е бил доста любезен, а той споделя, че е предходна като газела около него и му споделили, че не е лъжица за неговата уста.

Ден след сватбата им разбрали, че в действителност не са женени, описаха двамата по. „ Подписахме, повеселихме се и на другия ден тръгнахме за Анталия с кумовете и другари. Телефонът ми звънва и се обажда секретарката на кмета на регион Витоша да ми каже, че в паниката всички са се подписали, само че ние – не ”

Така младото семейство са се върнали назад, а кметът донесъл документите у тях и се подписали.

Двамата споделят, че се карат доста – за битовизми и дребни неща, за политика. У нея господства лекарската прагматична линия, а у него – артистичната.

Изпитание и за двамата е била заболяването на Рашидов. „ Думата рак е гибел, диагнозата е мощен потрес. Тя ми даде доста сила, най-после мислех, че загивам, смъкнах 30 кг, нямах сили. Като се прибрах се разплакахме и двамата ”, сподели той.

Снежа прибавя, че той е бил прецизен и изпълнителен пациент. За нея не трябва да се демонстрира съчувствие пред болен – това вреди.

„ При тази силиконова котловина е мъчно да намериш устойчива жена ”, безапелационен е Вежди, споделяйки каква жена е половинката му.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР