Тя все по-рядко се включва с кратки рубрики в “На

...
Тя все по-рядко се включва с кратки рубрики в “На
Коментари Харесай

Край! Зейнеб Заби Ножа В Гърба На Приятелката Си Гала! Шоуто Осиротя, Водещата Е Бясна!

Тя все по-рядко се включва с къси рубрики в “На кафе ”, а мнозина се запитаха дали не е уволнена. Засега тя опровергава тези изказвания, само че по всяка възможност няма да е част от предаването през идващия тв сезон, издават осведомени. Неотдавна Зизу, както я назовават околните, показа, че е доста заета с персонални задължения и по тази причина отсъства от ефира. Не е ясно какви грижи има репортерката, само че от фотосите й в обществените мрежи се вижда, че всеки месец върви на дълги почивки с приятеля си Стоян Балевски.

Дали милионерският правоприемник най-накрая се е осмелил да предложи на Маджурова ли към момента се дърпа, към този момент не е ясно, написа Уикенд. Говори се, че фамилията на Стоян по никакъв начин не утвърждава русокоската от турски генезис за снаха и до този миг това го спирало да предприеме по-сериозна крачка в връзките им.

Зейнеб се ядосвала, че най-хубавата й другарка Никол Станкулова се сгоди и роди щерка, а Балевки отбивал мераците й за деца. Говори се, че повода била в родителите му, които вярвали, че синът им и светската кореспондентка са от разнообразни светове.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР