Тя влиза в AmPav и веднага привлича цялото внимание. Никой

...
Тя влиза в AmPav и веднага привлича цялото внимание. Никой
Коментари Харесай

На 112 г. станах режисьор, а почнах с носене на кафе в офис: Ева Лонгория пред 19’

Тя влиза в AmPav и незабавно притегля цялото внимание. Никой не би й дал 48. Секси, остроумна, постоянно усмихната и лъчезарна, с прелестен откровен смях, доста уверена в себе си – още първото усещане е съвсем като обич от пръв взор. Въпреки че за Кан 12 часа си е заран, най-малко за звездите – за публицистите денят стартира с прожекции още в 8:30, тя е облякла слисващ тоалет, целият й имидж е изумително изработен, за което са отишли часове. Веднага проличава, че може да реализира всичко, което си сложи за цел, още преди да го е обяснила. Вместо въпросите, предлагаме да прочетете нейните отговори, както и да видите подписа, даден ни най-после: незабавно чисто автоматизирано тронкира минутите с апостроф, тъкмо като в главата на нашето вестникарско издание:

" Оффф, станах на 112 и към момента хората са сюрпризирани от " следващия артист, трансформирал се в режисьор ” около премиерата на първия ми игрален филм Flamin’ Hot/ Изгарящо пикантен. Не знам за какво избрах да върша биографичен филм – четири пъти пренаписвахме сюжета, като е толкоз по-лесно с измислените истории. И за биопиковете всеки има мнение за личността, за която се споделя. А опит имам към този момент огромен. Може и да не знаете, само че несъмнено 10 години дирижирам какво ли не.

 width=

Почнах с къси филмчета и стигнах до сериали. Как? Обажда се Зоуи Салдана, обажда се Кери Уошингтън и споделят: " Я ела ми режисирай ”. И след това с изненада викат: ”Ама ти си била доста добра ”...

Кой би повярвал, когато започнах в киното, сервирайки кафе в продуцентски офис, че ще стигна дотук? Още в Отчаяни съпруги реализирах фантазията си да стана продуцент, която имах като момиче за всичко на старта – е, правилно бях единствено съпродуцент, само че след това имам и свои планове. Продуцентът управлява всичко в един филм. Като актриса единствено мечтаех за това. В моя дебютен игрален филм всичко е мое решение, съветвала съм се единствено с Рон Хауърд.
Изобщо, продуцентът е решаващият проблеми в един екип. В малкия екран е по-лесно – може да се скриеш зад доста хора. Тук е друго – всичко е персонална отговорност.

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР