Тя винаги е елегантна и никога не изневерява на стила

...
Тя винаги е елегантна и никога не изневерява на стила
Коментари Харесай

Как успява винаги да е неотразима

Тя постоянно е елегантна и в никакъв случай не изневерява на стила си. Перфектната й фигура не остава незабелязана без значение какво ще облече.
 Gulliver/Getty Images
Кралица Летисия може да бъде толкоз дискретно красива и съвременна. Тоалетите й не изпъкват с нищо изключително - няма диаманти, няма пищност, няма чудатост, само че пък тя свети - свети с вързаната си коса, с еспадрилите си, които в Холивуд евентуално не са виждали от десетилетия, изпъква със семпли облекла, които обаче й прилягат толкоз доста.

И го демонстрира и потвърждава всеки пък - където й да се появи тя събира погледите и демонстрира на стилните критици по какъв начин се прави - без деколтета и без къси поли - тя го може и го прави стилно.
 Gulliver/Getty Images
Това я прави фаворитка на хиляди хора по света, които се интересуват от мода, жанр и държанието на известните персони.
 Gulliver/Getty Images
Двамата със брачна половинка й крал Фелипе Шести от дни обикалят из испанските самостоятелните области. Целта им е да подкрепят икономическата, обществената и културната активност в тези региони след вредите, които аргументи пандемията от ковид. Последното им посещаване бе в компания за плодове и зеленчуци, където кралицата още веднъж беше възхитителна.
 
Los Reyes, en Murcia.
— Casa de S.M. el Rey (@CasaReal)

И още:







 

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР