Тя вече различава хора и цветове Зрението на Сашка Васева

...
Тя вече различава хора и цветове Зрението на Сашка Васева
Коментари Харесай

Сашка Васева прогледна

Тя към този момент разграничава хора и цветове

Зрението на Сашка Васева се усъвършенства. Две години след тежката интервенция изпълнителката към този момент вижда силуети и разграничава хора и цветове, само че към момента й следва дълго лекуване.

През 2022 година Сашка претърпява животоспасяваща интервенция поради израстък в мозъка. Той бе засегнал зрителния нерв и тя спря да вижда. Казусът бил в допълнение комплициран, тъй като Васева 10 години живяла с неверна диагноза – недоразвитост на нерва.

Изпълнителката опита да се излекува с национална медицина, без да подозира за тумора, който растял в главата й. Неправилното лекуване задълбочило казуса.

През 2021 година положението на изпълнителката внезапно се утежнява и тя стартира да търси средства за скъпоструваща интервенция.

„ Много хора обещаваха, че ще ми оказват помощ, само че не го направиха. Не се дразня на никой, тъй като те не бяха длъжни. Единственият, който ми протегна ръка, е мъжът ми. За 22 години брак не се бях научила да правя оценка брачна половинка си, а точно той ми избави живота “, споделя тя пред в. „ Ретро “.

Бизнесменът Христо Бакърджиев и Сашка Васева се срещат през 1999 година и през 2000-та подписват брак. Имат две деца.

Миналата година дупнишката Мадона даже взе участие на " Пирин фолк 2023 ", където завоюва куп награди, а с шумни аплаузи я възнагради персонално президентът на републиката Румен Радев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР