Тя тежи само 11 грама и помага на лекарите да

...
Тя тежи само 11 грама и помага на лекарите да
Коментари Харесай

Показват най-леката оптична система на изложба в Пловдив

Тя тежи единствено 11 грама и оказва помощ на лекарите да виждат по-добре

Оптичните системи с приложение в медицината са част от асортимента на изложбата „ Медикус, Денто, Галения ” (снимка: Международен панаир Пловдив)

Най-леката оптична система в света с приложение в медицината ще бъде показана за първи път в България на изложбата „ Медикус, Денто, Галения 2019 ”. Тя ще се организира от 16 до 19 октомври в Международен панаир Пловдив, оповестиха уредниците.

Иновативният уред  съставлява система от лупи, с чиято помощ лекарите виждат по-добре, и тежи единствено 11 грама. Изработва се съгласно персоналните бометрични данни на всеки консуматор и оферират ергономично решение на високо равнище, с цел да се понижат проблемите, които възникват  в региона на шията и раменете при работа.

Системата, произвеждана  от шведска компания, ще бъде демонстрирана от  вносителя за България. Тя е измежду върховите нововъведения на „ Медикус, Денто, Галения 2019 ”. Изложбата ще презентира  25 новости, основани благодарение на авангардни технологии. Те са в основата освен на уредите, само че и на материалите, с цел да се реализира по-голяма естетичност при корекциите на повредени зъби.

Нанохибридни фотополимери, патентовани в Япония, също са оригиналност за нашия пазар. Те разрешават покритията да се нанасят бързо, да имат идеалния цветови колорит и даже да отделят непрекъснато флуорид, заздравяващ зъбите. Българска компания ще показа цяла гама от стоматологичния  материал.

Над 100 компании  от 16 страни се включват в 25-ото издание на Международната галерия за медицина, стоматология и фармация, най-големия в България  конгрес за промишлеността на здравето. Производители и дистрибутори оферират техника и консумативи, болнично обзавеждане, съоръжение и принадлежности за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, стерилизационни уреди, артикули за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и защитни средства.
още по тематиката
Очакват се над 4500 гости експерти. Те имат право на безвъзмезден достъп след онлайн регистрация. Експозициите на „ Медикус, Денто, Галения ” са ситуирани в палата 2 на панаира и могат да се видят  от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 14 ч.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР