Тя става ясна след около час – 39-годишен мъж, който

...
Тя става ясна след около час – 39-годишен мъж, който
Коментари Харесай

Старши Комисар Николай Спасов Лично Съобщи Страшната Новина Преди 2 Мин! България Потъна В Кръв! Убит Е

Тя става ясна след към час – 39-годишен мъж, който живее в региона на селото “, съобщи Спасов, представен от Фокус.

Той посочи, че раните по тялото най-вероятно са от животни и към него е имало следи от животно. По думите му не е имало рани от огнестрелно оръжие. „ Беше открито, че наоколо до планове мъртвец има парцел с няколко кучета, като на място сътрудниците откриват 5 кучета, както и притежателят им. Кучетата са взети и са настанени във ветеринарна клиника, а притежателят е арестуван за 24 часа “, изясни Спасов.

„ На притежателя на кучетата, които са предизвикали гибелта на 39-годишния мъж в с. Владо Тричков, ще бъде повдигнато обвиняване “, сподели пък софийският областен прокурор Наталия Николова. „ Разследването за това действие стартира под надзора на Окръжна прокуратура – София, защото има настъпила гибел. Но след осъществена аутопсия през днешния ден се откри, че лицето е умряло от кръвозагуба и е наядено от кучета “, съобщи Николова.

Тя изясни, че към сегашния миг са осъществени два огледа на месторпоизшествието. „ На кучетата е назначена дентална експертиза. Предстои предявяване на обвиняване, че не са положени задоволително грижи за кучетата, вследствие на което са предизвикали гибелта на 39-годишен мъж. Обвинението ще бъде повдигнато до тази вечер и упрекнатият ще бъде арестуван за 72 часа “, изясни прокурорът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР