Тя става Мис България през 2013г., а днес работи като

...
Тя става Мис България през 2013г., а днес работи като
Коментари Харесай

Мис България вдига сватба в Пазарджик

Тя става Мис България през 2013г., а през днешния ден работи като маркетинг експерт. Той е измежду звездите на националния ни волейболен тим. Влюбват се от пръв взор още, когато са в гимназията. От тогава са неразделни. Обичат се, поддържат се и дружно преследват фантазиите си. Нанси Карабойчева и Добромир Димитров, които са от седем години дружно, а в края на този месец ще си кажат „ да”. Нанси и Добромир работят доста, с цел да реализиран това, за което мечтаят. Отдавайки се на професионалните си желания, обаче се лишават от това да прекарват повече време дружно.



Освен за националния тим Добромир играе и в румънски клуб, по тази причина по няколко месеца е отвън България. Това обаче в нито един миг не е поставяло връзките им на ръба.
Макар и млади Нанси и Добромир се усещат подготвени както за сладките, по този начин и за сложните моменти от фамилния живот. Въпреки актуалните схващания за фамилни връзки без брак те избират да следват традициите. Влюбените признават, че в днешно време е мъчно за младежите да провеждат женитба, само че с помощта на личните им старания и помощта на родителите им в края на месеца те ще сключат публично брак и ще вдигнат сватбено празненство в родния си край – Пазарджик.

източник: "Спортал "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР