Тя се съмняваше, че я подслушват. Каза ми, че подозира,

...
Тя се съмняваше, че я подслушват. Каза ми, че подозира,
Коментари Харесай

Майката на Десислава Иванчева: Заплашваха я, съмняваше се, че я подслушват

Тя се съмняваше, че я подслушват. Каза ми, че подозира, че " ще я сготвят ". Засегна ползи за милиони на строителната мафия. Все се надявахме, че до това няма да се стигне - до тези каузи и тези следствия. Споделяше ми, че я заплашват по телефона. Заплашваха и Биляна, и майка й. Пускаха сигнали до полицията, само че никой не обърна внимание и не направи инспекция.

Това съобщи в предаването " 120 минути " Любка Иванчева, майка на някогашния кмет на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева, която сега се намира в ареста за рушвет .

Разбрах от една съседка, че са я арестували. Пуснах тв приемника и оттогава проследявам всичко, което се пуска за нея, призна Любка Иванчева.

Според нея, Иванчева не е трансформирала стандарта си на живот като кмет. Двете дами са живеели от една пенсия и една заплата. Не са имали и връзки с политици.

Лъжа, съгласно Любка е, че Георги Кадиев е отдръпнал поддръжката си от Десислава, в действителност тя първа е спряла да комуникира с него.

Майката призна, че е била срещу кандидатирането на щерка си , само че Десислава не я е послушала.

 Иванчева и Петрова остават в ареста
Иванчева и Петрова остават в ареста

Окончателно решение на Апелативния спецсъд

Припомняме, че преди дни Апелативният профилиран съд реши дефинитивно Иванчева да остане в ареста. Заедно с нея зад решетките остава и някогашната зам.-кметица Биляна Петрова.

Магистратите от Апелативния спецсъд взеха решение да не пуснат двете под домакински арест, каквото беше решението на първа инстанция .

Според решението на съда може да се направи основателно съмнение, че в случай че двете излязат на независимост, те може да извършат ново закононарушение.

Иванчева и Петрова трябваше да изоставен ареста, откакто Специализираният съд реши да промени ограниченията им за неотклонение от " задържане под стража " в " домакински арест ".

Веднага след решението на съда обаче спецпрокуратурата апелира това определението и стартирането на двете беше стопирано, до момента в който Апелативният съд се произнесе дефинитивно по митинга на обвиняването.

Именно спряното освобождение на Иванчева и Петрова, макар решението на спецсъда, беше посочено като неуместно от юриста на упрекнатата някогашна кметица Марин Марковски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР