Тя се изявяваше като репортер наред с Деси Цонева, но

...
Тя се изявяваше като репортер наред с Деси Цонева, но
Коментари Харесай

Маги Сидерова приключи с телевизията: Избягах от всичко фалшиво!

Тя се изявяваше като кореспондент наред с Деси Цонева, само че нейни материали не са предавани от есента. Според осведомени къдрокосата брюнетка сама се отказала от малкия екран, тъй като заплащането й било обидно малко. Сега тя се е посветила на своята страс - бодибилдинга, научи HotArena.

„ Ако преди знаех, че суетата ще се отдалечи толкоз внезапно от мен, щях да кажа, че е това е невероятно! Избягах от всичко подправено и получавам всичко от спорта. Защо толкоз закъснях? Колко доста ми взе това... медийното и какъв брой доста имам в този момент!” показа Маги с приятелите си в обществената мрежа. С това изявление загатна, че отсега нататък ще страни от светлините на прожекторите и от светската суетност. Вместо пред камерите, Сидерова има намерение да влага всичките си старания във фитнес залата и дори възнамерява да се явява на надпревари по бодибилдинг.

Бившата кореспондентка на Гала от години всекидневно се поти над щангите, а зложелателите й разясняват, че е напът да замязя на екшън героя Рамбо.
Доскоро яката брюнетка изглеждаше прелестно стегната, само че в последно време напълно е изгубила женствените си форми. Тя е напомпала бицепси като на културист, а на яките й плещи могат да завидят доста мъже.

Според осведомени Маги се запалила по интензивните тренировки около брачна половинка си Георги Сидеров, който е някогашен чиновник на ГДБОП и изявен фитнес фанатик. Двамата постоянно пътуват по света, само че и в чужбина не изневеряват на прецизния си режим. Г-жа Сидерова постоянно пуска свои фотоси, с цел да се похвали с атлетичното си тяло, само че с това провокира и много негативни реакции, освен похвали, написа Уикенд. Бившата манекенка не крие, че спортува всеки ден и пие цялостен куп хранителни добавки, с цел да бъде във висша форма. Освен протеини и аминокиселини, тя продължава да приема и медикаменти за щитовидната жлеза, защото преди време здравословни проблеми я докараха до интервенция.

Проблемите на Маги със здравето почнали преди 4-5 години, когато на надзорен обзор се схванало, че има нарушена функционалност на щитовидната жлеза. Лекарите открили съществуването на израстък, само че след поредност от проучвания той се оказал незлокачествен. Операцията обаче била неизбежна, тъй като образуванието трябвало да се в профил по хирургичен път. За благополучие, интервенцията минала бързо и сполучливо.
„ Сега отивам на прегледи най-малко три пъти в годината и пия таблетки всекидневно, само че не се окайвам. Много дами са в моето положение”, разказвала е Маги.
Тя е уверена, че функционалността на щитовидната й жлеза се е влошила в резултат на стрес. Навремето Сидерова се раздели трагично с някогашния си мъж Боби Манекена, от който има пълновръстен наследник, и това неизбежно се отразило на здравето й. Известно е, че фамилията се разпаднало поради систематични изневери и от двете страни. „ Caмo aз cи знaм нa ĸaĸвo бяx пoдлoжeнa пo вpeмe нa бpaĸa ни, a нa вcичĸo oтгope дaдox и втopи шaнc нa тoзи мъж - гpeшĸa, ĸoятo cи e caмo мoя. Имах шанса да срещна иcтинcĸaтa любoв в лицeтo нa Гeopги”, paзĸaзвaла е Маги.

С сегашния си обичан се познават най-малко от 10 години, само че са дружно от 4. Любовта им пламнала на морето, където били в разнообразни компании, само че бързо намерили общи тематики за диалог и станали неразделни. Отношенията й с тогавашния й мъж Боби въобще не вървели, по тази причина Сидерова се хвърлила в обятията на Георги, без да се замисли. Скоро признала на брачна половинка си, че има друга връзка и той я изгонил от фамилното жилище, а тя заживяла с новия на квартира.

Въпреки че доста държат един на различен, Маги и половинката й не желаят да имат общо дете. Той има две хлапета от предходна връзка, а тя – 18-годишен наследник. „ Вече трансферирах 40-те и не ми се ражда отново”, безапелационна е Маги.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР