Тя се беше преместила да бъде с новия си приятел

...
Тя се беше преместила да бъде с новия си приятел
Коментари Харесай

Сарм Хеслоп: Майка на британка, изчезнала на Американските Вирджински острови, моли президента Байдън за помощ за намирането на дъщеря й

Тя се беше преместила да бъде с новия си другар Райън Бейн и двамата живееха и работеха дружно по делото на господин Бейн лодка, наречена Siren Song.

Но през март 2021 година, измежду нощ, 41-годишният. Три години по-късно тя към момента е публично изчезнала, само че майка й Бренда Стрийт към този момент има вяра, че е била убита.

Изображение: Сарм Хеслоп беше последно забелязана на борда на катамарана на приятеля си

„ Вярвам, че е била убита “, сподели госпожа Стрийт пред Sky Новини. „ Има места, където хората могат да бъдат хвърлени в океана и в никакъв случай да не бъдат открити. Вярвам, че това се е случило. Бих желал просто да я върна вкъщи, мога да оплаквам тогава. Не съм скърбил, тъй като я нямам, и не знам по какъв начин. "

Г-жа Хеслоп и господин Бейн са били в състезателен бар във Франк Бей, Сейнт Джон, вечерта преди тя да изчезне. Г-н Бейн съобщил за изгубването на госпожа Хеслоп в полицейското ръководство на Вирджинските острови в 2:30 сутринта на идната заран, като сподели, че се е събудил и е разкрил, че я няма.

Бил е посъве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР