Тя съобщи още, че през март Брюксел ще бъде домакин

...
Тя съобщи още, че през март Брюксел ще бъде домакин
Коментари Харесай

Светът помага на Турция и Сирия да преодолеят щетите от катастрофалните земетресения

Тя заяви още, че през март Брюксел ще бъде хазаин на донорска конференция на високо ниво, която ще събере държавите-членки на Европейски Съюз, прилежащи страни, членове на Организация на обединените нации, интернационалните финансови и други институции, с цел да оказват помощ във възобновяване на потърпевшите региони.

Механизмът за гражданска отбрана на Европейски Съюз се задейства в първите часове след трусовете, оповестява на страницата си Европейската комисия. До момента са изпратени 31 избавителни и 5 медицински екипа от 23 страни, с общ състав от 1500 души и 100 подготвени кучета, плюс групи строителни инженери. Предоставят се тонове храни, вода, лекарства, палатки, одеяла и зимни дрехи.

Съединени американски щати ще дават Щатски долар 85 милиона помощ, написа Военновъздушни сили. В извление през вчерашния ден от Американската организация за интернационално развиване (USAID) споделиха, че средствата ще бъдат ориентирани към обезпечаване на заслон, храна, вода и опазване на здравето.

Директорът на USAID, Саманта Пауър, към този момент е разположила избавителен екип от 200 души и 12 кучета, който сега работи...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР