Тя разкри интимни подробности около разпадналия се брак с Валентин

...
Тя разкри интимни подробности около разпадналия се брак с Валентин
Коментари Харесай

Лора Караджова Най-Накрая Разкри Защо Се Раздели С Бащата На Детето Си Валентин! Причината Ще Ви Потресе!

Тя разкри интимни детайлности към разпадналия се брак с Валентин Славов. Както знаем, двамата не са дружно месеци наред като всеки пое по своя си път.

Певицата Лора Караджова шашна с истината за Валентин Славов

Оказа се, че варненецът не бил мъжът, който Лора се надявала да има и който вярвала, че е разкрила, до момента в който бяха още гаджета. Най-много й тежал фактът, че се отнася с пренебрежение към нея.

„ Уважението от негова страна малко липсваше, а мен това ме наскърбяваше. Всичко друго може и да го има, само че като липсва почитание, всичко умира. Той по принцип се оправя добре като татко и може да прави доста неща, само че постоянно бяга по тъча. И трансферира съвсем цялата грижа на майката “, разкри Лора Караджова.

Тя е безапелационна, че когато не си благополучен и пълностоен с един човек, то е по-добре да се разделите, даже да имате дете.

„ Истината е, че връзките ни от много дълго време насам не бяха положителни. Характерите непрекъснато не си пасваха, все се разправяхме за нещо. И в един миг просто взехме решение, че това въобще не е добре за детето – непрестанно да пораства измежду спорове и кавги, написа разкрития.ком.

Затова и за наше, и за нейно положително, взехме решение да се разделим. Разделени несъмнено живеем по-спокойно. Да, към този момент не сме дружно под един покрив, само че пък гледаме постоянно да изкарваме повече време тримата поради Алиса. Все отново за едно дете е най-важно да е с майка си и татко си “, признава щерката на Данчо Караджов.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР