Тя описва ужасяващите си преживявания с идеята, че хората трябва

...
Тя описва ужасяващите си преживявания с идеята, че хората трябва
Коментари Харесай

Потресаващ разказ 18+! Мъж от София преби зверски гаджето си - стюардеса

Тя разказва ужасяващите си прекарвания с концепцията, че хората би трябвало да спрат да са толкоз бездушни и да се отзовават, когато някой има потребност от помощ. Особено, в случай че е заплашен животът му.

Ето и нейният роман, който препредаваме без редакторска интервенция:

"Онзи ден, сутринта, потеглям за работа. Живея на седмия етаж и нормално слизам пеш. Някъде към средата, сред 3 и 4 етаж, слушам безчовечен, свиреп тон. Както знаете, имам кученце, то тежи 5 кила и седемстотин грама, само че в моите страхове за кученцето, те са къмто 570 кила, по тази причина се заковавам на стълбището и стартирам да се наслушвам...

Звукът се повтаря още веднъж и аз вземам решение, че несъмнено нещо е станало с кучето, макар, че ясно осъзнавам, че подобен тон не може да се създаде от тяло, тежащо пет кила...

Ама, нали ме е боязън! И потеглям нагоре назад пеш...

Когато застигам към този момент шестия етаж, ревът се потретва и тогава вземам решение, че не е от моя,седми етаж, ами е от шестия. Там живеят три кучета в един апартамент. Спирам и се заковавам да се ослушам още веднъж...

И тогава нечовешкият тон придобива човешки жанр... и стартирам да разграничавам думи... " Боли мееее..... боли мееее..... цялото тяло ме болииии.... ". Изврещяно от жена. И след това следено спокоен мъжки глас споделя: "Млъкни или ще ти счупя главата! "

И аз изстинах! Разтреперих се!

Стоях пред вратата и чувах по какъв начин дамата вие, но ВИЕ, а мъжът приказва и я кара да млъкне... Садистите в никакъв случай не крещят, междувпрочем.

Ошашавена изцяло, направих няколко крачки в кръг, в чудене какво да направя, след това включих телефона на видеозапис и записвах 30 сек.

После се обадих на групата за незабавно реагиране на районното, чийто телефон имам. Не желаех да звъня на 112, да ме разпитват и разтакават, напряко се обадих на незабавния отряд. Обясних им какво слушам и къде съм, и те помолиха да изчакам екипа пред входа, с цел да им отворя и да им покажа вратата на жилището, където се случваше това. Слязох долу....

Зайците не издават звуци - всички знаем това. Но чували ли сте по какъв начин пищи заек, когато го заловен да го колят?

А чували ли сте какъв тон издава жена, която убиват? Мислите си, че сте чували, поради филмите и киното, само че не сте! Този тон е чувал единствено някой, който е участвал на убийството на жена! И тази жена издаваше таман подобен тон - безчовечен!

Долу, пред входа, сварих пет нормални кибика - мъже, които си пият утринното кафе или по-скоро - утринната бира. Казах им, че на шестия етаж убиват жена и съм извикала полиция. Трябваха им две минути да изчезнат!... Полицаите пристигнаха за 7 минути.

Когато чакахме асансьора, по стълбищната площадка се разнесе писък като този на баскервилското куче. Полицаите опулиха очи!

- Тя е - споделих - Сега разбирате ли защо става въпрос?. И те извънредно се напрегнаха. Качихме се до етажа, демонстрирах вратата и те ми споделиха да се махна, с цел да си нямам след това проблеми. Така че, аз, разтреперана донемай къде, слязох и отидох на работа, където се тресох до обяд.
...
След това започнах да звъня на всякакви съседи да схвана какво е станало след това и дали някой знае нещо. Разбрах, че служителите на реда са си тръгнали без да изведат никого. Може би Тя - врещящата жена, е споделила, че я боли зъб, знам ли?

Но научих други неща. Научих, че в този апартамент, който другояче сякаш е празен, от 4 месеца живеят младежи - мъж и жена на по двайсет и няколко. И че редовно от там се чуват кавги и побоища! Питах ги тези съседи:

- Добре, де! Чували сте ги и преди мен! Защо не сте викали полиция?!?

Никой не можа да ми отговори свястно! Оказа се, че аз, която чух това за първи път, за първи път се обадих на служителите на реда! Другите, от този и долния етаж, ги слушат към този момент четири месеца и НИКОЙ не е счел за нужно да се обади, където би трябвало!

Има един случай от Ню Йорк, който се учи от психолози, криминалисти и служители на реда. Там един вид убива жена в продължение на час и половина. Имало е 54 очевидци. И нито един не е извикал полицията! Ако най-малко един се беше обадил, дамата е щяла да остане жива!

В нашия вход живеем към 70 индивида. И нито един не се е обадил на полицията до момента, с изключение на мен! И то, тъй като просто инцидентно чух!.... Ами в случай че не бях чула?!... Ами в случай че я беше умъртвил тъкмо този ден?!.... После какво щеше да се изяснява?!

Моите версии са няколко.

Може тя да е малко чалната и да си вие за щяло и нещяло, да вземем за пример, тъй като през вчерашния ден се е пренатоварила във фитнеса. Тя е стюардеса, нищо чудно!...

Може те да си имат забавна садо-мазо игра, на днешни времена всичко е допустимо! Петдесет нюанса сиво е бестселър, нали.....
Може да си е затиснала пръста на вратата на банята.... Или да я боли зъб.... Без да мисля по въпроса дали той в действителност я пребива от пердах, имайки поради, че той е от тези - с татуировките и огромните мускуляци....

Без значение каква е повода от този апартамент да се носи воят на баскервилското куче през ден, това би трябвало да се спре! Хората би трябвало да се обаждат на полицията, не да си трайкат като мишоци зад вратите си!!! Как по този начин аз, една от 70 души, реагирах неотложно, а пък другите си измислят аргументи да не викат полиция?!?....

Развръзката?

Казах на всички, с които приказвах по въпроса, оттук насетне да звънят на 112 незабавно, без да се помайват! Каквото и да се случва там, след 3,4,5 визити на полицията, ще би трябвало да спре. Един път тя ще каже, че има мускулна тресчица и си вие, просто.... Втори път имала мигрена.... примерно... Трети път ще я боли зъб, да речем... Ама на четвъртия се надявам този садист да го изведат от там и да го арестуват до изясняване на случаите!
С безмълвие не става, не!

П.П. 1. Чудя се дали един ден да не си купя кирка и да стартира да я забивам в предния похлупак на колите пред блока при включен хронометър с пробна цел? Целта на опита ще бъде за какъв брой време, откакто алармите на колите стартират да пищят ще дойдат мъже да ме заловен?... Убедена съм, че пищящите коли са по-скъпи на мъжете от пищящите дами!!!...

П.П. 2. Направи ми усещане, че за три дни, научих за три издевателства над дами: частният случай от блока ми, разправията при отец Иван и убийството на момиченцето в Сотиря.

Стигам до извода, че мъжките полови органи би трябвало да се имат единствено след издадено позволение, тъй като имат убийствения капацитет на огнестрелното оръжие - раняват и убиват!...

Благодаря за четенето! Само един от 70 ще прочете това, знам! "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР