Тя обяви, че организира гражданска платформа за сигнали за корупцияФактите

...
Тя обяви, че организира гражданска платформа за сигнали за корупцияФактите
Коментари Харесай

Цветан Цветанов и Валери Симеонов на премиерата на филма „Граница” на Елена Йончева

Тя разгласи, че провежда гражданска платформа за сигнали за корупция

Фактите в „ Граница “ са в полза на България. Обявявам и гражданска платформа за сигнали за корупция. ” Това сподели националният представител и представител на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Елена Йончева след представянето на кино лентата си „ Граница ” в НДК. Тя изрази вяра, че и публицисти също ще се включат в самодейността й. „ Надявам се в действителност от това да излезе нещо съществено и тази страна да тръгне напред “, сподели Елена Йончева.

По думите й, изнесените обстоятелства са в полза на сигурността на България. Във кино лентата, журналистът прави съпоставяне сред цената на българското оборудване и тази на гръцко-турската граница. На българския поданик един метър ограда е коствала 500 евро, а на гръцкия 250 евро. Освен това Йончева онагледява с обстоятелства, че в Хасковска област от 33 километра оборудване, едвам 10 километра е двуредово, а другото разстояние е едноредово.

По време на правенето на своя филм, Елена Йончева съумява да снима преминаващи на територията ни мигранти, които от турска страна прескачат със стълба. Филмът сподели и фотоси, направени от мигранти, които се популяризират сред тях, с цел да се види какъв брой гладко се минава през българската ограда. Елена Йончева е съумяла да снима и голям брой прорязни сектори на оборудването, направени с ножица, през които идващите мигранти минават гладко и по-късно прикриват с четки за зъби, клони и други Йончева е снимала във кино лентата и чиновник на „ Гранична полиция “, който е безапелационен, че с цел да се случва това, то се покровителства от доста високо равнище.

На представянето на кино лентата на Елена Йончева участва водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, зам.-председателят на левицата Кирил Добрев, политолози, публицисти и жители.
Изненадващи посетители бяха ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и вицепремиерът Валери Симеонов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР