Тя няма нужда от представяне, защото е известна вече четвърт

...
Тя няма нужда от представяне, защото е известна вече четвърт
Коментари Харесай

Виктория Бекъм на 45 - слава, любов и мода

Тя няма потребност от показване, тъй като е известна към този момент четвърт век, а кариерата ѝ е шеметна като самата нея. Тя е Виктория Бекъм и през днешния ден навършва 45 години.
Снощи тя посрещна рождения си ден в компанията на другари, измежду които тенис звездата Мария Шарапова и Дерек Бласберг - шеф в направлението хубост и мода на YouTube. Шарапова разгласява стори в профила си в Инстаграм от празненството на Виктория.

Виктория Бекъм е родена през 1974 година в Хертфордшир, Англия. Модният дизайнер прави първия си пробив в шоубизнеса като танцьорка, само че надали щеше да получи международната популярност, която я споходи след присъединението ѝ към женската поп група Spice Girls. Тогава тя бе наречена Пош спайс и стана звезда от международна класа. А останалото, както се споделя, е история.Тя бе част от групата до 2000 година, когато девойките взеха решение да се разделят, а Виктория направи солова кариера. Тя съумя да издаде четири огромни сингъла, като песента ѝ " Out of your mind " доближи номер 2 в класациите за сингли в Обединеното кралство.

През 2004 година Виктория започва стилната си кариера. В рамките на 10 години като фешън дизайнер Виктория Бекъм се трансформира във водещ бизнесмен в международната мода. През 2011 година е оповестена за дизайнерска марка на годината на Британските фешън награди. През 2017 година кралица Елизабет ѝ присъди Ордена на Британската империя за нейната работа в стилната промишленост.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР