Тя никога не е споделяла как се е запознала със

...
Тя никога не е споделяла как се е запознала със
Коментари Харесай

Истината за развода на Десислава Атанасова

Тя в никакъв случай не е споделяла по какъв начин се е срещнала със брачна половинка си и за какво са се разделили

Новият парламентарен арбитър Десислава Атанасова от ГЕРБ е много спестовна на детайлности към персоналния си живот. Известно е единствено това, че със брачна половинка й Красимир Атанасов са разграничени от близо 10 години. Атанасова в никакъв случай не е споделяла по какъв начин се е срещнала с него, както и за какво се е стигнало до раздялата им. Единствено е казвала, че след развода ги свързвал единствено синът им Владислав. Към момента не е ясно дали сърцето на една от първите дами в ГЕРБ е свободно, или не.

Той е към този момент на 22 години, приключи влиятелно столично учебно заведение през 2020 година,а след това записа да следва висше обучение, само че майка му не разкрива в коя сфера се е насочил и дали е траял образованието си у нас, или в  чужбина.

Твърде допустимо е синът на Атанасова да наследи бизнеса на своя татко. Красимир Атанасов е строителен бизнесмен, притежател на две огромни компании в Русе. Едната от тях „ ДекраСтрой “ ЕООД през годините е печелила забележителен брой публични поръчки. Печалбите й годишно варират сред 3 и 4 милиона лв., демонстрира данни от Търговския указател.

Основната й активност е обвързвана със градеж на жилищни и нежилищни здания, поправки и предприемачество.

Втората компания на Атанасов носи забавното име „ Мравка “ и се занимава с търговия на артикули и услуги.

Красимир е инженер по обучение, родом от Русе, където е приключил строителен колеж. На 54 години е, което значи, че е с 9 години по-възрастен от към този момент някогашната си жена.

Докато са още семейство, двамата купуват необятен етаж от огромна къща в столичния квартал „ Гео Милев “, покрай Румънското посолство. По това време Атанасова е министър на опазването на здравето в първия кабинет на Бойко Борисов.

Източник: в. Ретро
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР