Тя не виждала никакви проблеми в представянето си в шоуто

...
Тя не виждала никакви проблеми в представянето си в шоуто
Коментари Харесай

Ново: Феновете Замръзнаха В Шок, Само Не И Това. Естрадната Легенда Петя Буюклиева Напусна Капките Със Скандал!

Тя не виждала никакви проблеми в представянето си в шоуто и не можела да проумее за какво публиката съвсем всякога я ощетява с точки, а в това време по-слабо известният Стефан Илчев е като абониран за първото място. „ Не е допустимо той да има повече фенове от мен ”, разсъждавала певицата, писа „ Уикенд “.

Зад кулисите тя постоянно спорела с журито, редакторите, продуцента и даже с водещите на шоуто. В очите им заявявала, че вършат шашми за нейна сметка. „ Ако знаех, че ще постъпите по този начин с мен, нямаше да се съглася да вземам участие ”, казвала „ дамата глас ” на креативния екип, написа Блиц.

Буюклиева е толкоз гневна на произвеждащите шоуто водещи, че и в пряк ефир не се свени да показва недоволството си от тях. Когато бе оповестено, че е взела едвам 4 точки за осъществяването си на ария на „ Кис ”, естрадната ветеранка на часа отсече: „ Не е правилно! ”. Думите тя не изрече на микрофон, само че пък камерите уловиха придвижването на устните й.

Реакцията на Буюклиева, класирана от феновете на предпоследно място във въпросната вечер, бе радикално друга от тази на Мария Илиева. Изпълнителката на „ Лунен сън ” сподели класа, щом чу, че е оценена с едвам 3 точки. Тя се усмихна и изпрати въздушни целувки към аудиторията, показвайки, че за необятно скроения актьор публиката постоянно е права.

Мария е сигурна финалистка в шоуто, само че Петя е без действителни шансове да се бори за разпределението на призовите места. Преди заключителния концерт остава единствено още един постоянен епизод и продуцентите се тормозят дали в него Буюклиева няма да направи някой всеизвестен панаир. „ Тя не цепи басма никому. Способна е да вземе микрофона и да „ нахрани ” Маги Халваджиян, да разгласи пред цяла България, че я е измамил ”, разясняват опасенията си членовете на тв екипа.

Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР