Тя не изпусна и за секунда от поглед таткото Благо-старши

...
Тя не изпусна и за секунда от поглед таткото Благо-старши
Коментари Харесай

Златка заряза бебето от ревност, пази мъжа си от бръмчалки по кръчмите

Тя не изпусна и за секунда от взор таткото Благо-старши от боязън да не ѝ го откраднат. Какво е предписание през това време новороденото, евентуално единствено то си знае.

Напоследък стана съвременно българските родилки на хвърчат по купони от деня на изписването си от болница. Най-абсурдното е, че въпросните празненства се вършат точно в чест от децата им, които обаче надали се усещат добре, до момента в който майките им се развяват по нощните клубове, да не приказваме за случаите, в които самите бебета участват на купоните. И въпреки че другояче е доста суеверна, Златка Райкова също реши да се придържа към настоящия тренд с нощните заведения след раждането, вместо да седи у дома 40 дни и да се пази от зли очи, както повелява остарялата традиция.

В края на предходната седмица тя и бебето ѝ Блажко бяха изписани от родилното. Същата вечер мама и тате се похвалиха, че поливали раждането в една от столичните чалготеки. Пищният празник е бил украсен с бебешка декорация, която по никакъв метод не подхожда на интериора на клуба, само че съгласно всеобщото мнение това е най-малката забележка, която може да бъде отправена към събитието. Големият въпрос е къде е било новороденото и какво е правело то, до момента в който майка му и татко му пирували?

Нито Златка, нито таткото Благой Георгиев дават пояснения по тематиката с житието и битието на невръстния си правоприемник по време на наставнически ваучър. Затова пък загрижени майки се тормозиха, че в дните след раждането имунната система на бебето е най-слаба и не се знае каква зараза може да хване то, в случай че недай, Боже, някой на купона и бил болен, а родителите са прихванали бацилите му и ги пренесат при детето. „ Не инцидентно хората споделят, че майката и детето би трябвало да стоят вкъщи”, изясняват врели и кипели в родителството дами.

Запознати обаче настояват, че Златка има сериозна причина да наруши това златно предписание на българската родилка. А точно – слабият ангел на нейния обичан. Благо-старши, прочут още като Джизъса, се слави със своя нагон, а Райкова – със своята ревнивост. Тя не можела да си показа по какъв начин ще остави мъжа си да върви самичък където и да е. Той пък не желал да спре да кръстосва столичните кръчми единствено тъй като у дома има бебе за дундуркане. Вместо да се кара с него в опит да го трансформира в домошар, или да го остави да скита самичък, до момента в който самата тя се чуди у дома къде е и дали е самичък, предпочела да купонясва с него, с цел да си го пази от ухажорки.

Прави усещане, че някогашната плеймейтка е носила на празника същата рокля, с която дни преди раждането е била посетител на погачата на бебето на своя другарка. Разликата е в обувките на токчета, които моделката е избягвала като бременна, само че се възкачи на тях незабавно след раждането. Очевидно е, че тя не счита да харчи непотребни пари за облекла в този момент, когато има няколко кг от горната страна, а възнамерява бързо да се отърве от всичко ненужно, с цел да се върне в старите си умалени ограничения, написа " Уикенд ".

Загрижени родителки на други деца се надяват, че дребният Блажко не върви по кръчмите с родителите си, а е оставен на грижите на някоя добродушна баба или детегледачка. Те се тормозят, че практиката с купоните най-вероятно ще продължи и след празника във връзка раждането на детето. А това сигурно не е потребно да бебето. Въпреки това обаче Златка била безапелационна, че ще продължи да съпровожда мъжа си, без значение къде реши да скита той. Както е известно, таткото на бебето ѝ има още три деца, раждани от други две майки. Райкова се била заклела, че ще е последната жена, която ражда от Джизъса.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР