Тя намери сродна душа и финансово рамо у радомирския бизнесмен,

...
Тя намери сродна душа и финансово рамо у радомирския бизнесмен,
Коментари Харесай

Елен Колева се разприказва: Майонезата искаше тройки, а Калин не го вдигаше


Тя откри сродна душа и финансово рамо у радомирския предприемач, а и признава, че за първи път от години се е радвала на естествен полов живот. За разлика от връзките й с възрастния мераклия Сашо Майонезата и писателя пияч Калин Терзийски, които били същинско крушение в леглото.

„ Сашо беше деен като за мъж, трансферирал 60-те, само че имаше някакви странни полови мечти. Постоянно ме караше да се обличам в униформа на стюардеса или сервитьорка. Най-неприятното беше, че постоянно ме принуждаваше да вършим тройки с други дами “, оплака се Елен, цитира „ Таблоид “.

„ Освен това девойките, които се включваха в половата ни игра, бяха платени компаньонки. Треперех от боязън да не лепна някоя болест, само че бях млада и глупава и се съгласявах с всички хрумвания на Сашо “, шокира още повече Колева.

Още по-нелеп полов живот Елен е имала с писателя и фен на чашката Калин Терзийски. Според нея той е импотентен в 95% от времето поради злоупотребата му със спиртни питиета. „ Лягахме си като братче и сестриче, той единствено сумтеше и се давеше в личните си лиги. Прекарвала съм десетократно повече време да го вардя да не се задави с повръщане в съня си, в сравнение с да вършим секс “, потресе актрисата с самопризнания.

Оплака се и от хигиеничните привички на Кайо в леглото, който след тежките си разгулен вакханалии на няколко пъти се изпускал и подмокрял чаршафите, до момента в който бил в алкохолен амок.

За разлика от двамата дъртьовци, Давид Бонев се оказал естествен мъж с прилични интимни качества. Елен му е признателна, че е преоткрила потиснатата си половост на солидната възраст от 34 години. Не е ясно за какво двамата се разделиха, след което Елен още веднъж остана свободен сътрудник на любовния пазар.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР