Тя наистина не знае какво прави. Не схваща. Глупостта й

...
Тя наистина не знае какво прави. Не схваща. Глупостта й
Коментари Харесай

Глупостта и алчността ще погълнат ГЕРБ

Тя в действителност не знае какво прави. Не схваща. Глупостта й е чистосърдечна и достоверна. Но пък има самочувствието на Екатерина Велика от 3-а стая… На сцената - Цвета Караянчева! Оле. Кралица на Народното събрание, с наше разрешение и утвърждение.
Новината, че по време на ковид и изключителното състояние депутатите си подвигат заплатите ядоса мало и огромно. И тогава Цвета направи това, което се очакваше от нея.

Замразяването на заплатите на народните представители – вика Цвета пред камерата - сега не е добър ход, тъй като има заплати, които са основани на по-висока тримесечна ставка. Това е работещият вид, - пули се Цвета. И не стопира: Ние от парламентарната група на ГЕРБ даваме 1/3 от заплатите си в районите, където са определени народните представители. Редно е народните представители да подаряват средства за разнообразни дела. Мисля, че това е по-работещият вид.

Ако след изявата й броят на самоубийствата скочи тройно – генералът да не ги написа в сметката на ковид...

Това, че Цвета мисли е парадоксално единствено по себе си, тъй като подобен развой мъчно се свързва с нея. Трябва някой да й изясни, че заплатите – нейната и на останалите в Народно събрание, - са направени от данъкоплатците. И тя няма по какъв начин да подарява, тъй като това са парите на същите хора, които тя мисли да ощастливи с благородния си жест. С непозната пита помен прави. Толкова е чудовищно и цинично, кокото и неуместно.

От друга страна Цвета проповядва намерено дискриминация, признавайки, че тя и другарите й, подаряват единствено на хора от техните региони, дали своят вот за ГЕРБ. Другите кучета ги яли. Сиреч, както вика босът, гласувайте за нас и ще ви дарим едни трохи.

Цвета свърши голяма работа на опозицията. С изявите си тя подсигурява неуспеха на ГЕРБ и Борисов на изборите, които се задават. Дори може да форсира процеса на пропадане.

Колко прав е бил Еврипид: Властта и благосъстоянието раждат нелепост и безочливост.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР