Тя може и да вълнува хиляди фенове на фона на

...
Тя може и да вълнува хиляди фенове на фона на
Коментари Харесай

Вижте сексапилния охранител на Бионсе, за когото всички говорят

Тя може и да вълнува хиляди почитатели на фона на международното си турне " Ренесанс ", само че доста хора заговориха за сексапилния охранител на Бионсе - Джеймс, който плени сърцата на почитателите.

Красивият охранител привлeче вниманието на почитателите, защото застана в предната част на сцената по време на осъществяването на песента Energy на певицата в понеделник, а видео с хубавеца обиколи обществените мрежи.

В станалия към този момент известен клип се вижда по какъв начин Джеймс се усмихва, до момента в който тълпата съумява да резервира безмълвие, когато 41-годишната Бионсе им подрежда да изключат звука, което други фенове мъчно съумяват да създадат по време на турнето.

Феновете побързаха да споделят оценката си за охранителя в обществените мрежи, като един от тях възкликна:  " Той е толкоз демонски добър ".

Друг пък възкликна: " ОМГ, той е прелестен ".

Има и коментар: " Надявам се някой да откри охранителя ".

И от този момент насам съобразителните членове на Bey Hive в действителност са трансформирали в своя задача издирването на хубавеца в обществените медии, като се разкри, че охранителят е състезател и културист на име Джеймс Плаза.

Професионалистът е спечелил няколко надпревари и е спечелил сребро в доста други, а Инстаграмът му е цялостен със фотоси без риза, на които той показва изпъкналите си мускули.

Явно горделив от това, Джеймс е споделил и голям брой видеоклипове, в които се състезава на надпревари, в YouTube.

Въпреки това Джеймс посочи, че си взима една година отмора от надпреварите, защото сега е привързан със отбраната на турнето на изпълнителя на шлагера Halo.

В обява, споделена през април, единствено няколко дни преди началото на турнето на Бионсе, той написа: " Виждайки изявленията на хората, които се приготвят и разгласяват след шоуто, ме убива. Бих се радвал да се състезавам тази година, само че отсъствието ми от работа през по-голямата част от годината значи, че тази физика ще би трябвало да се направи в този момент.

Феновете на Бионсе скоро се втурнаха към обявата му, с цел да му благодарят, че е защитил техния кумир, като в същото време споделиха признанието си за положителната му физическа форма, написа vesti.bg.

Това се случва дни откакто тази седмица почитателите на Бионсе се подвигнаха на крайник, откакто някои от тях се убедиха, че във видео, снимано на концерта ѝ в Бостън, се вижда по какъв начин един от членовете на екипа ѝ я допира или хваща за задните елементи.

Видеото в TikTok, което беше оповестено в сряда, демонстрира по какъв начин 41-годишната поп звезда слиза от платформа на колела, която наподобява е част от театралната ѝ уредба.

Певицата - която неотдавна пропусна името на Лизо в текста на ремикса си Break My Soul, откакто беше упрекната в полов тормоз от някои от някогашните си беквокалистки - наподобява се затрудняваше да слезе от транспортното средство.

Докато приклякаше, тя подаде микрофона си на един член на антуража си отляво, който носеше черен костюм, а различен мъж в сиво яке " CREW " застана отдясно на стълбата, с цел да ѝ помогне да слезе.

След като се обърна, с цел да слезе по стълбата, двамата мъже протегнаха ръце, с цел да оказват помощ на Бионсе и да я подсигурят при потребност.

Мъжът в костюм протегна ръце, само че наподобява съвсем не я докосна и просто ги държеше на място, с цел да я защищити от рухване обратно в тълпата, в случай че изгуби опора.

Но членът на екипа в сиво пръв протегна ръка, с цел да хване за малко Бионсе, до момента в който тя се въртеше.

След това, до момента в който тя постепенно слизаше по стълбата, той подвигна ръката си първо пред задната ѝ страна, като че ли с цел да я прикрие пред почитателите, които я заобикаляха, само че по-късно като че ли докосна задната ѝ част.

Когато тя слезе още по-надолу, той даже като че ли промени позицията на ръката си, с цел да я задържи върху гърба ѝ.

" Тя е луда! " - извика мъж в тълпата, въпреки да не стана ясно дали има поради очевидния контакт кожа в кожа, или просто сложното слизане на хитмейкъра от платформата.

" Някой ще бъде уволнен! ", добави той, като повтори заглавието на видеото: " Някой ще бъде уволнен в Бостън ".

След като Бионсе слезе от стълбата, камерата се завъртя, с цел да покаже телохранителя ѝ Юлиус де Бур, който имаше непоколебим взор и бързо последва работодателката си, до момента в който двамата мъже, които ѝ бяха помогнали да слезе, я отвеждаха към задкулисието.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР