Тя може да е израснала в семейство от горната средна

...
Тя може да е израснала в семейство от горната средна
Коментари Харесай

Приказно богата: Кейт Мидълтън се сдоби с бижутата за милиони след сватбата си с принц Уилям

Тя може да е израснала в семейство от горната междинна класа, само че за шестте години след сватбата си с принц Уилям, херцогинята на Кембридж безшумно съумя да събере внушителна сбирка от бижута, почтена за същинска кралица. Кейт освен има достъп до кралските скъпи камъни. Тя непрекъснато усилва и персоналния си ресурс от скъпи декорации. Трудно е с акуратност да се оцени сбирката на херцогинята, предвид на произхода на някои от нейните бижута.

Например, годежният ѝ пръстен с диаманти и сапфири, притежаван в миналото от принцеса Даяна, получен от Уилям, коства към 300 000 английски лири. Но предвид на историята си, пръстенът сега би се продал за минимум 10 пъти повече.

Според новата книга „ Как да се обличаме като принцеса: Тайните на дрешника на Кейт “, сбирката ѝ коства не по-малко от 600 000 английски лири.

Тя обаче не включва неща като диамантената на стойност 150 000 английски лири, която е подарък от принц Чарлз, или нещата подарени на Кейт в качеството ѝ на член на кралското семейство, като платинена брошка, подарена ѝ по време на кралската обиколка в Канада.

Това значи, че цената на сбирката ѝ отива към 1 милион английски лири.

35-годишната Херцогиня има доста отличаващ се жанр, когато става въпрос за бижута. Тя има 40 чифта обеци, като желания тя отдава на тези, които акцентират нейния изящен врат.

Тя също има афинитет към обеците, които си подхождат с колиета – от чифта „ Картие “ за 55 000 английски лири, който родителите ѝ подариха, до огърлица и обеци на стойност 35 000 английски лири, получени от Уилям.

Авторката на книгата Клаудия Джоузеф споделя, че херцогинята има „ натъртено око “, когато става дума за бижута. „ Независимо, че хората се концентрират върху невероятните скъпоценни камъни и диадемите, които тя взима назаем от Кралицата, множеството от тях ще бъдат удивени, когато видят невероятната сбирка, която тя е съумяла да събере от брака си насам “, прибавя тя.

„ Освен, че тя получи от брачна половинка си прелестния годежен пръстен на Даяна, би трябвало да се упоменат и рождения ѝ ден, Коледите и „ подаръците “ по случай раждането на принц Джордж и принцеса Шарлот “, разкрива още писателката.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР