Тя може да е една от най-успешните певици в света.

...
Тя може да е една от най-успешните певици в света.
Коментари Харесай

Лейди Гага: Мразех да бъда звезда, чувствах се изразходвана

Тя може да е една от най-успешните певици в света. Награди " Грами ", носителка на " Оскар " и " Златен глобус ", десетки номер 1 песни в музикалните ранглисти и милиони копия продадени албуми.

Тя обаче доста пъти е споделяла за болесттите си и психологичните проблеми, основани разследване на напрежението и напрежението, които вървят ръка за ръка със славата. Лейди Гага призна, че е най-големият си зложелател.  Певицата описа, че е имало моменти, в които е била подготвена " изцяло да се откаже от себе си и мразела да бъде известна ".

Виж още:

" Честно казано, просто изцяло се бях отказала от себе си. Мразех да бъда известна. Мразех да бъда звезда. Чувствах се изтощена и изразходвана. Не знам по какъв начин да го обясня. Но аз започнах да виждам пианото си и си мислех, че то е унищожило живота ми. То ме направи Лейди Гага. Най-големият ми зложелател по това време беше Лейди Гага. Това си мислех: Най-големият ми зложелател е тя. Сега не мога умерено да отида до хранителния магазин или на вечеря със фамилията си… ”, споделя Гага в ново изявление.

Певицата, която неотдавна показа най-новото си видео към песента 911, показа, че вече знае, че " би трябвало " да продължи да пее и не ненавижда своята артистична личност и пианото си:

„ Кълна се в бъдещите си неродени деца! Не знам за какво, само че би трябвало да го направя. Трябва да продължа да пея. Оказа се, че даже да не ми се живее, отново знам по какъв начин да напиша добра ария! Вече не ненавиждам Лейди Гага. Открих метод да се обичам още веднъж, макар че мислех, че това в никакъв случай няма да се случи ”, споделя искрено изпълнителката на Bad Romance.

Виж още:

Изображение: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР