Тя ми се обади по телефона и каза: Имам ново

...
Тя ми се обади по телефона и каза: Имам ново
Коментари Харесай

Бащата на Меган остро я критикува: 3 милиона долара не са ѝ достатъчни

„ Тя ми се обади по телефона и сподели: „ Имам ново гадже ”. Аз отвърнах: „ Чудесно ”. Тя продължи: „ Той е британец ”. Отговорих: „ ОК ”, а тя добави: „ Той е принц ”. Казах „ Добре ”. А тя довърши: „ Той е принц Хари ”.

Така бащата на Меган Маркъл Томас споделя, по какъв начин е схванал за връзката на щерка си с английския принц.

В момента обаче родителят изобщо не е удовлетворен от новината, че щерка му напуща кралското семейство.

„ И двамата ще се трансфорат в изгубени души. Не знам какво търсят. Не мисля, че и те знаят ”, счита Томас Маркъл, представен от NOVA.  „ Очевидно 3 милиона $ и дом с 26 спални не са им задоволителни ”.

„ Това е една от най-великите институции, съществуваща от най-дълго време. Те я унищожават. Правят я да наподобява евтина. Превръщат я в корпорация с корона. Нелепо е. Не би трябвало да го вършат ”, прибавя бащата на Меган.

„ Чувствам, че това е нейно решение, тъй като по никакъв начин не беше щастлива с обществените рецензии ”, споделя полусестрата на Меган, Саманта Маркъл.

„ Преди две години имаше женитба, която притегли вниманието на света към онази Меган, американката, разведената някогашна актриса. Фактът, който с Хари би трябвало да признаят, е, че медиите ги ужасяват, следейки всяка тяхна стъпка ”, показва кралският коментатор Ричард Фицуилямс.

„ Те ще поемат по своя път. Цитатът „ каквото Меган желае, го получава ”, е безусловно правилен. Няма безусловно никакво подозрение, че Хари и Меган желаят да бъдат самостоятелни. Те желаят да вършат нещата по своя метод. Вероятно Канада е стъпка към Калифорния, което явно значи Холивуд ”, счита Фицуилямс.

„ Това, което видяхме и чухме до момента, в действителност предотврати една рецесия. Много хора ще останат удовлетворени от обстоятелството, че те няма да търгуват с купите си. Не мисля, че ще злоупотребят, правейки щедрост. Имат чисти планове. Ще имат добър живот в Канада или където са избрали да живеят ”, прибавя кралският биограф Пени Джуниър.

Във Англия мненията за решението на двойката да се откаже от кралския си статут също са разграничени.

Според някои вместо да модернизират някогашната империя в миг на политическа и национална неустановеност, когато бъдещето на Обединеното кралство е сложено на карта, Хари и Меган са избрали да си тръгнат. Без да кажат персонално на кралицата и хвърляйки в ужас монархията.

Други обаче считат, че медийното внимание в действителност е било прекомерно и даже подозират расистки подбуди в отразяването на живота на младото семейство поради произхода на Меган.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да про
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР