Тя коментира, че Радостин Василев в влязъл от редиците на

...
Тя коментира, че Радостин Василев в влязъл от редиците на
Коментари Харесай

Боряна Димитрова: ”Продължаваме промяната” куца с кадровата си политика

Тя разяснява, че Радостин Василев в влезнал от редиците на " ИТН " в редиците на " Продължаваме промяната " при " доста неразбираеми правила ", и добави, че " кооптирането на такива хора постоянно е или пушка, или бомба със закъснител ".

" Ако в този момент не се резервира интегритета на " Продължаваме промяната ", в случай че вътре надделеят разграничителни процеси, шансът за постоянно държавно управление понижава трагично ", разяснява още Боряна Димитрова. Според нея в този момент България има изключителна нужда от постоянно държавно управление и би трябвало да се даде късмет на управническата формула, която ГЕРБ и " Продължаваме промяната " - " Демократична България " се пробват да договорят. За нея главните опасности сега са свързани със състава на държавното управление и формулата, по която то ще работи.

Актуалната политическа конюнктура в студиото на Българска национална телевизия разяснява и някогашният евродепутат Светослав Малинов, който сега управлява катедра " Политология " в Софийския университет. Според него " няма по-голямо доказателство за потребността от постоянно държавно управление и за неговата полза от опита то да бъде провалено в последния миг с недемократични, неполитически средства.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР