Тя казва, че Иван много е обичал фестивала на самодейците

...
Тя казва, че Иван много е обичал фестивала на самодейците
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева Направи Нещо Изумително За Любимия Иван Ласкин

Тя споделя, че Иван доста е обичал фестивала на самодейците и всяка година е идвал да журира в Тополовград с голямо предпочитание и възторг, написа Флагман.бг.

„ Иван обича това, което всяка година се случва тук през май месец и беше горделив от това, че беше част от фестивала. Аз също съм щастлива, че с помощта на него се допрях до тази магия и тази приказка, която се случва в Тополовград. Искам да благодаря на хората, които вършат фестивала, за това, че влагат цялата си сила, с цел да го има нещо толкоз свястно и стойностно в България. Би трябвало да се случват повече такива неща, а за жалост са малко “, сподели Александра Сърчаджиева.

„ Аз съм тук, тъй като получих покана и знам какъв брой доста той обича този фестивал. Много се веселя, че ще бъда част от това събитие, което Иван обича. Истината е, че за мен е доста мъчително, само че това са мои проблеми, които не засягат хората. Тази болежка си е единствено моя. Въпреки всичко, доста ще се веселя да бъда част от тази магия и да виждам тези хора, които не са артисти, само че с доста обич вършат спектакъл “, добави вдовицата на Иван Ласкин.

Всяка година тя идваше дружно със брачна половинка си и двамата отбелязваха насладата си със фотоси и репортажи в обществените мрежи още от тръгването от София към Тополовград. Алекс е пътувала с ръководителя на журито Калин Сърменов и с Богдана Костуркова.

Сред формалните посетители на фестивала в Тополовград бяха зам.-министърът на културата Румен Димитров, ръководителят на Съюза на българските актьори Христо Мутафчиев, който на 23 май ще стане почетен жител на Тополовград, огромният режисьор и шеф на държавна такса „ Адриана Будевска “, дълготраен ръководител на журито след кончината на Велко Кънев, артисти. Журито се оглави от артиста Калин Сърменов, негови членове Александра Сърчажиева, Богдана Костуркова, Вълчо Янев и Юрий Ангелов.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР