Тя изглежда зашеметяващо и годините изобщо не ѝ личат. Освен

...
Тя изглежда зашеметяващо и годините изобщо не ѝ личат. Освен
Коментари Харесай

Дженифър Лопес разкрива своите тайни за красота

Тя наподобява зашеметяващо и годините въобще не ѝ личат. Освен че е страхотна певица, Дженифър Лопес наподобява все по този начин млада, като че ли е неподвластна на времето.

Кои са нейните препоръки за хубост?

Правилен грим

„ Гримът се преценява според от възприятията ви сега и това, което смятате да облечете. Можете да вършиме всевъзможни луди неща с лицето си и в случай че не ви хареса, да започнете изначало “, споделя Джей Ло пред InStyle.

Дженифър е израснала в Бронкс и стилът ѝ до през днешния ден е мощно повлиян от този факт. Тя обожава да носи присъщите за живеещите латино девойки в този квартал високи конски опашки и кокове.

Една от най-отличителните ѝ прически е полувързаната-полупусната конска опашка с вълнообразни кичури, спускащи се по раменете. Съвършеният овал на лицето ѝ е доста подобаващ за тази прическа.

Сутрешни тренировки

Една от тайните на хубостта на Джени са ежедневните извършения рано заран, които я вършат по този начин юношески сияеща и до през днешния ден.

Пред Harper`s Bazaar тя споделя, че тренировките я вършат енергична, щастлива и я поддържат мощна.

Един от най-важните препоръки, които самата тя желае да съобщи на щерка си е, че една жена на първо място би трябвало да почита себе си и хубостта си, с цел да чака почитание от другите.

Хидратиране

В свое посещение в шоуто на лекар Оз Дженифър Лопес споделя, че една от тайните ѝ за хубост и блестяща кожа е положителното хидратиране.

„ Вярвате или не, това поддържа тежестта ви и оказва помощ за намаляване. Мен ме кара да се усещам добре. Почти през целия ден главната течност, която одобрявам, е вода “, споделя тя.

Ежедневна медитация

„ Дори не осъзнаваме какъв брой надълбоко обзети сме от отрицателни страсти от самото начало. Повечето от тях идват от подсъзнанието “, споделя още тя пред лекар Оз. „ Когато се научих да им обръщам внимание, аз ги трансформирах. Казвах си „ благодаря ти, мое схващане, че ми изпращаш тези мисли, само че съм си добре и без тях, най-малко се пробвам “.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР