Тя има 3 милиона и 300 хиляди последователи в “Инстаграм,

...
Тя има 3 милиона и 300 хиляди последователи в “Инстаграм,
Коментари Харесай

Най-сексапилната атлетка в света попадна сред 30 под 30 на списание Форбс

Тя има 3 милиона и 300 хиляди почитатели в “Инстаграм ”, наричана е “най-сексапилната атлетка в света ”, а в този момент Алиса Шмидт попадна в “30 под 30 ” на списание “Форбс ” в Германия.

Но макар цялата си популярност и благосъстояние, немската състезателка на 400 метра и милионерка упорства, че “всичко е поради спорта “.

View this post on Instagram
A post shared by ᗩlica Ѕchmidt | Track & Field (@alicasmd)

24-годишната атлетка разкри най-новото си самопризнание с обява в историите си в “Инстаграм ” пред своите почитатели, които я обожават, добавяйки: “Това значи толкоз доста за мен “.

Годишният лист на “Форбс ” сплотява най-хубавите бизнесмени измежду хората под 30 години, а “Форбс ” прави оценка благосъстоянието на групата на повече от 1 милиард $ през 2022 година

През 2017 година австралийското списание Busted Coverage разгласи Алиса за “Най-сепсапилната атлетка в света ”, а в изявление за SunSport тя показа, че не харесва тази купа.

“Тази купа не значи нищо за мен. Основава се на субективно мнение на някой различен, който преценя външния тип на човек. Харесва ми да мисля, че хубостта идва от вътрешната страна “, сподели тя.

View this post on Instagram
A post shared by ᗩlica Ѕchmidt | Track & Field (@alicasmd)

Въпреки това германката по-рано призна, че обществените медии са били от значително значение за изкарването на прехраната отвън оскъдните заплати, които леката атлетика обезпечава.

“Хубаво е за всички нас, спортистите, да бъдем дейни в обществените медии, с цел да намерим спонсори “,  сподели тя пред формалния уеб страница на Олимпиадата по-рано тази година.

“Не е елементарно, изключително в Германия, да живееш от лека атлетика. Така че доста спортисти би трябвало да правят друга работа, с цел да живеят от това и да упражняват. И да, това е ужасно нещо да извършите обществена медия странично, с цел да можете да получите още спонсори.

View this post on Instagram
A post shared by ᗩlica Ѕchmidt | Track & Field (@alicasmd)

“Понякога не е толкоз елементарно. Тренировките, несъмнено, са главният фокус и всички други неща стоят зад тях. Но също по този начин обичам да работя като модел или да вземам хората със себе си в обществените медии. Това е огромно мое занимание и обичам да го върша. Но главният фокус е спортът ”, сподели още тя.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР