Тя е висока, красива, с хубава фигура и има безупречен

...
Тя е висока, красива, с хубава фигура и има безупречен
Коментари Харесай

4 летни визии от Мелания Тръмп - slava.bg

Тя е висока, красива, с хубава фигура и има безукорен жанр. Среща мъжа си не къде да е, а по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Още тогава го впечатлява с визията си. Той ѝ желае телефона, само че тя споделя: „ Не съм момиче, което ще даде телефонния си номер на всеки “. Е, след някое време размисля и намира неговия, след което двамата стартират да излизат дружно. Тя е Мелания Тръмп – някогашен модел и сегашна първа дама на Съединени американски щати, която несъмнено знае по какъв начин да се грижи за своя имидж.

„ Под нейната красива осанка се крие мощ на духа, която добавя имиджа на Тръмп. Изглежда, че тя няма да направи същата неточност като Иванка Тръмп и да се опълчи на мъжа си. Нито ще допусне да бъде заменима, като Марла Мейпалс. Един от нейните другари разказа доста добре нейното поведение: Мелания не пита какво може Доналд да направи за нея, а какво тя може да направи за него “, написа журналистът Тина Браун за третата брачна половинка на Доналд Тръмп.

Подобно на доста дами в нейното състояние, тя държи да работи и взе участие интензивно в разнообразни обществени акции. Освен това не изпуска опцията да съпровожда брачна половинка си на публични събития. А за тях се нуждае от облекла и аксесоари на равнище.

След като Доналд Тръмп печели изборите в Съединени американски щати, неговата жена е изправена пред предизвикателство. Някои от марките, които тя носи, не желаят да я обличат, само че макар компликациите, тя съумява да сътвори контакти с представители на други марки и си партнира с тях през годините.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР