„Тя е в нестабилно състояние, нестабилна хемодинамика, апаратно дишане, все

...
„Тя е в нестабилно състояние, нестабилна хемодинамика, апаратно дишане, все
Коментари Харесай

Простреляната в метрото щяла да лети за Виена. Не са били семейство с бившия военен

„ Тя е в несигурно положение, нестабилна хемодинамика, апаратно дишане, към момента се пробват реаниматорите да я стабилизират “, съобщи представителят на УМБАЛ „ Св. Анна “ Антон Луков.

Според психиатъра доктор Веселин Герев, има две вероятни аргументи за трагичния случай в метрото – финансова или по-вероятната – ревнивост.

„ Когато се прави закононарушение по финансови аргументи, те нормално са много по-показни и в множеството случаи са наказателни, индивидът един тип се предизвестява. В този случаи съгласно мен става въпрос за прочувствени аргументи. За да се стигне до този заключителен акт, нормално минават години, в които жертвата е обект на психотерор “, уточни той пред Bulgaria ON AIR. Според него мястото на закононарушението – метрото на Летище „ София “ – не е определено съзнателно.

„ Просто там се е случило, там е ескалирало напрежението. Не търсете в мястото на престъплението някакъв избор на показност. Много по-голям е моментът, че да се стигне до този акт е имало систематичен тормоз 2-3 години минимум обратно “, счита психиатърът.

А специалистът по сигурност Тихомир Стойчев прикани да се обръща внимание на ранните сигнали за съществуване на спорове.

„ Междуличностните връзки в един миг изкристализират в публично рискови действия. Ресурсни, осведомителни, информационни и поведенчески са основанията за пораждане на спор. Наложена тази скица може да даде елементарно пояснение на случая. Този човек, който е носил оръжие, изпълнявал е обвързване по защита, някой обръщал ли е внимание на проблемите, неговите спорове, с цел да се стигне до степен на тяхната неразрешимост “, изясни някогашният началник на ЦСБОП.

Експертите предизвестяват, че редовно не се обръща внимание на домашното принуждение. В множеството случаи жертвите не търсят помощ поради позор или боязън. А когато се стигне до тъжба в полицията, органите на реда постоянно неглижират този проблем.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР