Тя е в Москва за участието си в спектакъла Кристален

...
Тя е в Москва за участието си в спектакъла Кристален
Коментари Харесай

Италианската кинозвезда Орнела Мути иска руско гражданство

Тя е в Москва за присъединяване си в спектакъла " Кристален замък ", чиято премиера е през днешния ден. Пред публицисти Мути описа за съветските си корени и за любовта си към Русия.

„ Имам апартамент в Москва, гражданин съм на града. Но поданство или паспорт нямам. Защо пък да нямам и съветско поданство? “ - по този начин отговори на въпрос на публицист неостаряващата Орнела Мути. И описа за съветските си корени - дядо ѝ е доктор от царско време, а баба ѝ е била пианистка. Имат и певица в рода си.

Кинозвездата добави, че не изключва гения и артистичността ѝ да се дължат точно на това родословие. Слуховете, че италианката ще желае съветско поданство потеглиха още през 2016 година Година по-късно тя беше санкционирана с 500 евро поради подправен болничен.

С него било анулирано нейно зрелище, а тя била на благотворителна вечеря с Владимир Путин, тогава министър председател на Русия. Участието си в спектакъла „ Кристален замък “ актрисата разказва като предизвикателство, само че и кат сбъдната фантазия - тъй като ще приказва на съветски език.

Франческа Романа Ривели, това е същинското име на Орнела Мути, чиято майка е от Естония. Шеметната ѝ кариера стартира когато Орнела е едвам на 14. Снима се във кино лентата на Дамяно Дамяни „ Най-красивата жена ". Следват стотици функции в киното и малкия екран. Ако Орнела Мути получи съветско поданство, ще се подреди до звезди като Стивън Сегал и Жерар Депардьо, които към този момент имат съветски паспорти.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР