Тя е трябвало да го задържи, след като съдът е

...
Тя е трябвало да го задържи, след като съдът е
Коментари Харесай

Нова Издънка! Братът На Депутата Е Избягал От България Съвсем Легално!

Тя е трябвало да го задържи, откакто съдът е постановил да бъде върнат в ареста. По неофициални данни той е отпътувал за Чехия.

Депутатите от Българска социалистическа партия обаче напуснаха залата преди чуването, тъй като не приемали чуване " по клюки ".

" На 10.11.2016 година в ГДБОП е постъпил сигнал, че лицето Илия Стоилов е началник на проведена незаконна група за изнудване, рекет, побой. Установени са лица, които сплашват, изнудват и рекетират лица по поръчка на Стоилов. Спрямо членовете на групата и водача ѝ са подхванати съответните ограничения. Образувано е досъдебно произвеждане във връзка проведена незаконна група на територията на Русе. В хода на работа са открити лица, пострадали от групата, които са разпитани като очевидци. Претърсени 15 адреса и са направени 6 обиска на лица. Има 8 арестувани лица. На 29 август 2018 година е Илия Стоилов е с анулирана мярка " задържане под стража " в " подписка " и е освободен. На 6 септември Стоилов е напуснал територията на България, не е разгласен за търсене и няма налагане за ограничавания за овакантяване на страната ", изясни Радев пред депутатите.

Цацаров пък добави:

" Към сегашния миг най-тежката мярка " задържане под стража " по отношение на Илия Стоилов не е изпълнена. От справката на Министерство на вътрешните работи е видно, че е напуснал страната, разполагаме с съответни данни за лекия автомобил, лицето, което го е придружавало, и възможната цел на пътуването ".

Той посочи, че на 21 август е импортиран обвинителен акт в Специализирания углавен съд и бранителите на обвинения Стоилов и още един обвинен подават молби за изменение на ограниченията за неотклонение. Съдебното съвещание на 29 август е било закрито. На него са се явили Стоилов и другият обвиняем, както и бранителите им. След като съдът трансформирал мярката им, те неотложно били освободени от съда.

" Специализираната прокуратура е подала митинг против определението на Специализирания углавен съд. Протестът е прегледан на 11 септември на закрито съвещание. Определението на съда е било анулирано като погрешно и е постановена още веднъж най-тежката мярка " задържане под стража ", сподели още основният прокурор.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР