Тя е страхотна, много бързо тича и искам да стана

...
Тя е страхотна, много бързо тича и искам да стана
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Децата изразяват мнението си и това ще им помогне

" Тя е страхотна, доста бързо тича и желая да стана като нея "

" Много ми харесва! Вдъхнових се от нея, с цел да стартира да търча! Много ми харесват тренировките ѝ и ги очаквам с неспокойствие "

" Тя е най-бързата бяла жена в света. Това е доста добре за България "

Детските показа не могат да бъдат излъгани, а Ивет Лалова и няма потребност. Най-добрата българска спринтьорка към този момент има своя школа, а с децата в нея си приказва на езика на спорта.

" Всяка среща с тях е нещо магическо. Най-често ме назовават Ивет. Преди няколко дни раздадохме първите годишни награди на клуба и те бяха доста щастливи, тъй като някои от тях за първи път в живота си получиха орден. Много бяха сладки, само че бяха и обезпокоени. Говореха, обсъждаха, най-после се престрашиха, хванаха микрофона, пяха. Имаше специфичен привет за мен. Беше ужасно. Виждам едно необикновено потомство от доста надарени деца, които би трябвало по верния метод да стигнат до огромните триумфи, тъй като това не е елементарно. Смятам, че с моя опит като състезател и човек, който е пропътувал света, видял е по какъв начин упражняват в множеството страни... Смятам това да поднеса на тези деца ", мечтае тя.

" Те не порастват под мотото, че скромността краси индивида и че би трябвало постоянно да са тихички, да не показват мнение. Те порастват в миг, в който е значимо и стойностно да изразиш своето мнение и позиция. Това ми харесва в новото потомство. Виждам това в тези деца и това ще им помогне да съумеят. А това може да помогне и на България ", добави Лалова в предаването " 120 минути ".

Ивет ще прекара празниците дружно със фамилията си в България, само че няма да спре да мисли и за хората в потребност.

" В такива моменти, вместо да се оливаме в личното си празнуване, хубаво е да помогнем на някого, да си помислим, че може би има хора, които няма какво да ядат. За това дано дадем мъничко от своето на тях. Това няма да ни направи по-бедни, по-малко сити или да ни скапе празника ", разсъждава красивата лекоатлетка.

" 2017 година беше... динамична. Имаше доста сложни моменти, които останаха скрити за камерите, имаше доста благополучие, моменти на мъка, на сълзи, на изменничества, на изненади, само че имаше и ново начало, нови очаквания. В края ѝ съм признателна за всичко и за мен е значимо, че моите близки и моето семейство са живи и здрави и имаме опция да бъдем дружно на още една Коледа ", обобщава тя.

Кой я е въодушевил и с какво през миналата година, защо е признателна и по какъв начин брачният партньор ѝ Симоне привиква с българските празници, вижте в идващото видео:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР