Тя е сред най-популярните и актуални тийн идоли в света.

...
Тя е сред най-популярните и актуални тийн идоли в света.
Коментари Харесай

Гримът на Ариана Гранде – как да си го направим?

Тя е измежду най-популярните и настоящи тийн идоли в света. Тя е единствено на 24, започва кариерата си през 2008 година с мюзикъл на Бродуей, а през днешния ден е носителка на редица музикални награди и няколко номинации за " Грами ". През 2016 сп. " Тайм " я афишира за една от 100-те най-влиятелни персони в света с техния годишен лист. Тя е измежду дребното, които имат над 100 млн. почитатели в обществената мрежа " Инстаграм ". Освен това в " Туитър " е последвана от над 47 млн. души, а във " Facebook " единствено формалната ѝ страница има над 32 млн. фена, което е показателно, че съвсем няма младеж, който да не знае коя е тя и да не слуша музиката ѝ.

Тя е …Ариана Гранде!

Гримът на Ариана в действителност не е по никакъв начин комплициран, само че има своите особености, а това са стъпките, които би трябвало да следвате, в случай че желаете и вие да се приближите оптимално близо до нейния макиаж.

Първата стъпка е да подхраните кожата си с хидрататор за ежедневна приложимост. След като попие, нанасяте основа за грим, която матира и прикрива пори и недостатъци, подготвяйки кожата да бъде съвършена за слагането на грима.

Тъй като Ариана е напълно млада, а и нейните фенки са най-вече тийнейджърки, хубаво е да нанесете не прекомерно покривен и тежък декор дьо загар, а лека формула със междинна покривност, която ще изравни тена, само че въпреки всичко ще остави кожата да бъде младежка и свежа.

Веждите на Ариана не са прекомерно дълги, нямат непотребни чупки, само че пък са плътни и някак извънредно естествено изглеждащи. Затова би трябвало да наблегнете вашите с прахообразен артикул, с цел да ги запълните малко повече, без да издължавате ненужно. Излишното количество можете да отнемете с гребенче за вежди, с цел да наподобяват въпреки всичко оптимално естествени.

Трикове за грим за дами, които носят очила (ВИДЕО)

Върху клепача се слага основа за сенки и по-късно се нанася съвсем физически цвят сянка както по преносимия клепач, по този начин и по неподвижния – това доста ще спомогне цветовете да се прелеят по-добре.

За да се доближите оптимално до бадемовидната форма на очите на певицата, се слага с пухкава четка 2 тона по-тъмна сянка в малко над сгъвката на окото, само че освен във външния ъгъл, а напълно, след което се преливат доста добре. После слагаме с малко по-прецизна четка в самата сгъвка лек бронзов нюянс. После по целия клепач с плоска четка или даже с пръст нанасяме перлени сенки в златисто-розови тонове.

Време е за емблематичната очна линия . Нея вършим трагично дълга, с доста висока чупка във външния ъгъл на окото – доста плътна в края ѝ, тънка и изписана във вътрешното ъгълче на окото.

Накрая се поставят няколко пласта серпантина по-горните мигли, които да ги създадат трагично плътни и дълги, а по избор можем да се слагат и чифт изкуствени мигли, тъй като самата Гранде носи екстеншъни за мигли.

Всички стъпки към цялостната грим визия на Ариана Гранде – вижте във видеото!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР