Тя е сред чалгаджийките, които най-добре познават Слави Трифонов -

...
Тя е сред чалгаджийките, които най-добре познават Слави Трифонов -
Коментари Харесай

Осмели се: Кали взриви с пикантни разкрития за Слави Трифонов!

Тя е измежду чалгаджийките, които най-добре познават Слави Трифонов - и като шоумен, само че и като човек. И няма по какъв начин да е другояче, тъй като самата тя е изобретение на Дългия и даже името й - Кали, е измислено от него.

Днес певицата си спомни предишното и описа по какъв начин е почнало всичко. " От дребна пея и желаех да се занимавам с това. На 15 години долу-горе бях, когато ме харесаха по какъв начин изпях една ария на сватбата на брат ми и ме поканиха в оркестър. После съм пяла под дърво и камък - най-вече с ромски оркестри, където научих доста неща ", спомня си Кали.

И един ден, когато пее в ресторант в центъра на столицата, вътре се озовава Слави Трифонов. Той я чува, доста я харесва и незабавно изпраща собствен " сътрудник ", с цел да я причисли към тогавашната си музикална компания " БМД ". Лично обаче не я заговаря в онази вечер.

" Каквато бях млада и глупава, се шашнах от Слави, който към този момент беше прочут. Даже си мислех, че ей на - ще вземе да ме смъква, да му ставам гадже, хахаха... Нищо от това не се случи, несъмнено, само че дълги години имахме прелестни връзки и от него съм научила доста, в действителност доста ", споделя Кали.

Тя ще посрещне коледните празници със фамилията и гаджето си, а на Нова година щяла да работи, както нормално.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Кали Слави Трифонов Слави Дългия Нова година певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР