Тя е смешна и сърцата, говори без задръжки за всичко

...
Тя е смешна и сърцата, говори без задръжки за всичко
Коментари Харесай

Шанън Плъм – с много роли и в България

Тя е смешна и сърцата, приказва без задръжки за всичко без значение дали е персонално или професионално.  Тръгва от доста оскъдно семейство от малко градче и отива в Ню Йорк с концепцията да стане актриса, само че почва да кара микробус и да разнася поръчки.  Един ден с сходна поръчка звъни на вратата на известния фотограф Соренти, с който стартират 10 годишна креативна колаборация.  Постепенно се развива и нейният личен усет към изкуството и стартира лична кариера като видео актьор, режисьор и артист.23.04.2014 в 18:00ч. открива изложбата „ Щрихи от филми “ в Галерия „ Академия “, НХАШанън ще е в България една седмица и тази вечер, 23.04.2014 в 18:00ч. открива  изложбата „ Щрихи от филми “ в Галерия „ Академия “, НХА, дружно с посланичката на Съединени американски щати в България Марси Рийс. 

С кино лентата „ Блондини “ („ Towheads “) прави възторг предходната година в Ню Йорк.  Българинът галерист в Ню Йорк Стефан Стоянов провежда филмът да се прожектира на един от огромните екрани на Таймс Скуеър.  Филмът е пълнометражен и взе участие в голям брой фестивали, като тази година беше закупен за непрекъснатата сбирка на Музея за съвременно изкуство в Ню Йорк  (МОМА).  Прожекция и среща с създателя на кино лентата ще има в 18:00ч. на 24.04.2014, четвъртък, в кинозалата на НАТФИЗ.Прожекция и среща с създателя на кино лентата ще има в 18:00ч. на 24.04.2014, четвъртък, в кинозалата на НАТФИЗ.Проектът на Шанън е умислен от Фондация „ Съвременно изкуство “ в лицето на изпълнителния шеф Десислава Монева и куратора и галерист Стефан Стоянов, които с поддръжката на Фондация „ Америка за България “ възнамеряват да демонстрират американско модерно изкуство в България, както и да водят български създатели в Съединени американски щати.

Шанън е с кожено яке и малко смачкана тениска, пусната права тъмно-руса коса, един от най-чаровните и непосредствени хора, които съм срещала.  Миналата вечер се разплака от неспокойствие, до момента в който един наедрял нестинар я подвигна и прекоси с нея жаравата.  Обещах и идващия път, когато съм в Ню Йорк да създадем огън в задния и двор и да създадем нестинари от децата си…
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР